Logo MojaObčina.si
JUTRI
21°C
11°C
ČET.
20°C
12°C
Oceni objavo

V zimski ligi malega nogometa še vedno vodi PUNGI PUB

Odigrane so štiri tekme, vrh lestvice pa je nespremenjen. Tudi šesti krog ni prinesel večjih presenečenj. Po štirih odigranih tekmah tega kroga še vedno vodi PUNGI PUB s polnim izkupičkom 18 točk.
Tokrat so premagali KONJŠICO s kar 7:1. Gašper Vrhovec je bil natančen trikrat, po enkrat Josipovič, Bučar in Račič. Edini gol za poražence je zabil Košir. NEDELJA ZVEČER na drugem mestu s 13 točkami je slavila s tremi goli proti enemu ŠDK 2. Na tretjem mestu z osmimi točkami se drži PERSPEKTIVA, ki je tokrat brez zadetka izgubila z MOVISTARJEM, kateri je tekmo dobil z dvema goloma Judeža. 


Vse tri vodilne ekipe imajo odigranih vseh šest tekem šestih krogov. Ostale ekipe po tekmo ali dve manj, Škafarji tri manj. MERLI se je iz desetega mesta prebil na osmo, po zaslugi Groboljška, ki mu je uspelo dati kar štiri gole proti nasprotniku ŠD LIK, ki mu z dvema goloma strelcev Permeta in Slapničarja ni uspelo do točk in trenutno zaseda zadnje mesto lestvice brez točk, ker so se mu že osvojene tri točke brisale po izstopu FC Cenzure iz lige.

Oglejte si tudi