Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
0°C
JUTRI
19°C
5°C
Oceni objavo

Slovenske gorice v boj za nove tri točke in utrditev na drugem mestu

V petek, 17.02.2012 se bo v športni dvorani v Voličini odvijal že 16. krog 2. SFL, kjer se bosta med seboj pomerili ekipi domačih Slovenskih goric in gostujoče ekipe KMN Sevnica iz istoimenskega kraja.

Tekma, ki se bo pričela ob 20.00 uri,bo za domačo ekipo iz Voličine velikega pomena, saj bi se v primeru zmage še dodatno utrdili na drugem mestu prvenstvene lestvice. Trenutna prednost pred tretjeuvrščeno ekipo, kjer se trenutno nahaja prav naš naslednji nasprotnik, znaša pet točk. Zmaga bi v tem primeru štela dvojno, saj bi se tako z novimi tremi točkami prednost dodatno povečala, hkrati pa bi naredili tudi velik korak do končnega drugega mesta.

Ekipo KMN Sevnica sestavljajo pretežno mlajši igralci, ki so dobro fizično pripravljeni, hkrati pa nastopajo pod vodstvom Mitje Jonteza, ki je v tem trenutku eden najboljših trenerjev futsala v Sloveniji. Vsekakor smo prepričani, da bo njihov glavni cilj zmaga, na nas pa je, da jim z borbeno, kombinatorno in maksimalno odgovorno igro to poskušamo preprečiti. Voda na naš mlin je tudi v tem, da je goste pred dnevi zapustil njihov najboljši igralec, Dejan Bizjak, kateri bo svoje nogometno znanje v prihodnje dokazoval v Srbiji pri tamkajšnjem aktualnem državnem prvaku.

Domača trenerja Fredi Živko in Bojan Peklar bosta imela tokrat na voljo praktično vse igralce, saj trenutno v kadru nimamo kaznovanih igralcev, prav tako nimamo igralcev, ki bi jim nastop onemogočale poškodbe.

Vabljeni torej na nogometno poslastico v Voličino, kjer nam boste lahko skupaj z našimi zvestimi navijači pripomogli do nove zmage.

Oglejte si tudi