Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
4°C
JUTRI
23°C
8°C
Oceni objavo

39. Sankukai letna karate šola - Umag 2016

Karateisti smo še vedno pod močnim vtisom prijetnega športnega oddiha v Umagu – Sankukai letna karate šola nas je tudi letos navdušila!

Že zjutraj so naselje Katoro preplavile bele kimone, ki so pritegnile marsikateri radovedni pogled. Trenirali smo zunaj, ob plaži, pa tudi v bazenu, kar je bilo še posebej všeč našim otrokom. Poskrbljeno je bilo tudi za njihove starše, ki so medtem obiskali jutranjo Sankukai rekreacijo. Še posebej pa se nam je zagotovo vtisnil v spomin zadnji jutranji trening, ko smo se kar s kimonami podali v morje! Po krepčilnem zajtrku smo se naselili na obali, kjer smo plavali, kartali, iskali senco, igrali odbojko, trenirali zahtevnejše tehnike in še in še. Pozno popoldne smo se stari in mladi zopet zbrali na treningu ter pridno vadili karate tehnike. Oh, kako nam je po tem teknila obilna večerja! Naši večeri so minili ob prijetnem druženju na sprehodu ob obali, ob različnih igrah pa tudi ob zvokih kitare in petju!

Obiskovanje treningov so nekateri pogumno zaokrožili s polaganjem pasov, med njimi tudi člani KK Komenda. Prav posebno doživetje pa je zagotovo sledilo zvečer, ko smo se vsi zbrali na prireditvi Kimono bal. Zaploskali smo vsem, ki so si pridobili nov pas, ter osupnili nad glasbenimi, plesnimi, še zlasti pa nad karatejskimi točkami. Ob dramatični glasbi in izvrstnem prikazu karateja najmlajših, malce starejših in najstarejših članov ter članic nam je kar zastajal dih! Ni čudno, da so vsi nastopajoči poželi zaslužen glasen aplavz.

Dva tedna sta nam prehitro minila in komaj čakamo, da se naslednje leto zopet vrnemo!

Vas pa vabimo, da si utrinke dogajanja na 39. Sankukai letni karate šoli ogledate na: https://www.dropbox.com/sh/wo5lpfa7x931wmo/5I0o8ekm7_ 

Oglejte si tudi