Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
6°C
Oceni objavo

Podjetje Elvez je obiskal predsednik Gospodarske zbornice Slovenije

V četrtek, 9. oktobra 2014 je v podjetju Elvez d.o.o. v Višnji Gori potekala 14. redna seja Upravnega odbora Podjetniško trgovske zbornice v sklopu Gospodarske zbornice Slovenije. 


Uvodni pozdrav sta imela direktorica podjetja Elvez d.o.o. Simona Petrič ter ustanovitelj podjetja zdaj prokurist Marjan Petrič. Prisotnim sta na kratko predstavila družinsko podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo specializiranih izdelkov za avtomobilsko, elektro in strojno industrijo ter industrijo bele tehnike. Sledil je ogled proizvodnje, za tem pa pričetek 14. redne seje UO Podjetniško trgovske zbornice. 


Seje so se poleg članov UO PTZ udeležili tudi nekateri podjetniki iz Občine Ivančna Gorica, podžupan Tomaž Smole in predsednik Gospodarske zbornice Slovenije mag. Samo Hribar-Milič. Prav za podjetnike iz Ivančne Gorice sta bili zanimali dve točki dnevnega reda in sicer Agenda malega gospodarstva pod novo Vlado RS, katero je predstavil predsednik GZS in tretja točka dnevnega reda Krediti SID banke za poslovanje malih in srednje velikih podjetij in investicije v učinkovito rabo energije.


Vir (tekst in foto): http://www.ivancna-gorica.si/aktualno/?id=4579

Oglejte si tudi