Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Javno komunalno podjetje Grosuplje ima novo vodstvo

Na decembrski skupščini Javnega komunalnega podjetja Grosuplje je bil za predsednika skupščine za poslovno leto 2015 imenovan dr. Peter Verlič, župan občine Grosuplje. S 1. 1. 2015 pa je vodenje Javnega komunalnega podjetja Grosuplje prevzel novi direktor Stanislav Stopar, ki bo na čelu družbe v naslednjem štiriletnem obdobju.


Nedavne redne skupščine Javnega komunalnega podjetja Grosuplje se je udeležil tudi župan Dušan Strnad, kot predstavnik ene izmed treh občin ustanoviteljic JKP Grosuplje. Na seji je skupščina potrdila v skladu s sistemom rotacije za predsednika skupščine v poslovnem letu 2015 grosupeljskega župana dr. Petra Verliča. Po tem sistemu ga bo pri vodenju skupščine v letu 2016 nasledil župan Strnad. Skupščina je potrdila tudi nove člane nadzornega sveta za nov štiriletni mandat. Novoimenovani nadzorni svet Javnega komunalnega podjetja Grosuplje je za predsednika nadzornega sveta imenoval Dušana Hočevarja, za njegovega namestnika pa Jožeta Ulčarja. Člana nadzornega sveta sta še Alenka Zabukovec in Bojan Gorišek.

Novoimenovani nadzorni svet je po zaključku javnega natečaja za novega direktorja Javnega komunalnega podjetja Grosuplje za štiriletni mandat 2015-2018 imenoval Stanislava Stoparja, u.d.i.s.. Funkcijo direktorja je Stopar, ki je bil nazadnje zaposlen na Občini Grosuplje kot vodja Urada za komunalno-gospodarsko infrastrukturo, nastopil s 1. januarjem 2015.


Tekst in foto: Gašper Stopar

Oglejte si tudi