Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
NED.
23°C
8°C
Oceni objavo

Snaga v naši občini razdeljuje zabojnike za papir

V okviru nadgradnje sistema zbiranja odpadkov »od vrat do vrat« bo Snaga občanom Iga omogočila še bolj priročno ločeno zbiranje papirja. Snaga je z razdeljevanjem zabojnikov na nekaterih območjih že začela, do konca januarja pa boste zabojnike na svoja zbirna mesta dobili vsi uporabniki.

Zabojnike za papir bo Snaga praznila vsake štiri tedne, podrobnejši urnik praznjenja po občinah in naseljih oz. ulicah pa objavljamo spodaj.

Občina Ig

  1. V naseljih Brest, Matena, Iška Loka, Staje in Kot bo odvoz ob sredah, prvič 8. februarja 2017 in naslednjič 8. marca 2017.
  2. V naseljih in ulicah Banija, Barjanska ulica, Cesta na Kurešček, Čevljarska ulica, Čolnarska ulica, Debevčeva ulica, Gasilska ulica, Govekarjeva cesta, Grič, Grmada, Hrenova ulica, Jelenova ulica, Kalinova ulica, Kramarjeva ulica, Ljubljanska cesta, Na Grad, Na Pungart, Ponirkova ulica, Pot v Drago, Pri Mostiščarjih, Rakarjeva ulica, Rakovniška ulica, Rastuka, Škofljiška cesta, Škurhova ulica, Troštova ulica, V Ptičji Gaj, Vodomčeva ulica, Zabrv, Zagorica bo odvoz ob sredah, prvič 22. februarja 2017 in naslednjič 22. marca 2017.

Za dodatna pojasnila lahko pokličete ali pišete v naš Center za podporo in pomoč uporabnikom. Dosegljivi smo na telefonski številki 01 477 96 00 in e-naslovu snagalj@snaga.si.

Več podrobnosti na spletni strani: Snaga 

Oglejte si tudi