Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
7°C
Oceni objavo

Nogometno igrišče z umetno travo že skoraj končano

V mesecu septembru je podjetje Fit Šport pričelo z deli za izgradnjo novega Nogometnega igrišča Brinje Grosuplje z umetno travo, dela vse od takrat lepo napredujejo, že v naslednjem tednu pa bo izgradnja igrišča zaključena.

  

Da je temu res tako, sta si potek izgradnje v petek, 21. novembra 2014, ogledala tudi župan dr. Peter Verlič in direktor občinske uprave Dušan Hočevar. Župan je ob tem dejal, da se že veseli, ko bodo na tem igrišču trenirali in tekmovali mladi nogometni navdušenci.

  

Predsednik Nogometnega kluba Brinje Grosuplje doc. dr. Denis Čaleta pa je že pred časom povedal, da ta investicija pomeni res velik korak naprej tako za nogomet, kot tudi za šport v Grosuplju nasploh. Da je projekt dober in da ustreza vsem najstrožjim kriterijem, tudi Mednarodne nogometne zveze (Fifa), so se strinjali tudi predstavniki Nogometne zveze Slovenije s predsednikom Aleksandrom Čeferinom na čelu.

 

Vir (tekst in foto): http://www.grosuplje.si/izgradnja-nogometnega-igria-brinje-grosuplje-z-umetno-travo-kmalu-konana.html

Oglejte si tudi