Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
7°C
Oceni objavo

Parketarji obnovili prostore grosupeljskega vrtca

5 . in 6. julija se je v enotah VVZ Kekec Grosuplje odvijala že šesta donatorska akcija obnova parketnih površin. 12 obrtnikov-parketarjev, članov Sekcije polagalcev talnih oblog pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, je obnovilo 350 m2 parketnih površin oziroma tla šestih igralnic v enotah Kekec in Pastirček. Za obnovo parketnih površin so porabili 200 litrov okolju prijazne dvokomponentne parketne lake Chromoden na vodni osnovi, hrvaškega proizvajalca Chromos, ki je član Skupine Helios. Chromoden parketni laki so posebej primerni za vrtce in šole.  

 

Darija Medved iz podjetja HGtrade je ob tej priložnosti povedala:

Veseli me, da ima donatorska akcija vsako leto širši pomen. Letos so se parketarji ponovno  številčno odzvali in to v času, ko imajo največ dela. Zavedamo se, da brez njihove podpore take akcije ne bi mogli izvesti, zato se jim še posebej iskreno zahvaljujem za njihovo udeležbo je dejala.

 

 

Ravnateljica Majda Fajdiga se je slovenskim parketarjem zahvalila:

 

»Veseli smo, da smo dobili priložnost postati član verige vrtcev, ki so jim pridne roke parketarjev z okolju prijaznimi materiali ustvarili čista in prijetna tla, kjer se igrajo, ustvarjajo in bivajo naši najmlajši. Hvala pobudniku akcije podjetju HGtrade, hvala podjetju Chromos za  parketne lake in hvala vsem parketarjem, ki so odlično opravili svoje delo. Z opravljenim delom ste nam ne le prihranili denar, ki ga bomo lahko namenili za druge nujne investicije, ampak pokazali svojo srčnost in pripravljenost storiti dobro delo za druge. S hvaležnostjo pozdravljam idejo in izvedbo in vam želim veliko energije tudi v prihodnosti, ko boste s tovrstnimi akcijami razveseljevali vrtce tudi druge vrtce po Sloveniji. »Dobrota je je zlata veriga, ki povezuje človeštvo«. (Goethe)

 

Poleg Hgtrade-a, letos v donatorski akciji sodelujejo naslednja parketarska podjetja: Rozman Rafko, s.p., iz Kranja, ARS CONSTRUCTA, d.o.o., iz Ljubljane, Škulj Janez, s.p., iz Ljubljane, Rožmanec Albin, s.p., iz Dobrove, Novak Zvonimir, s.p., iz Novega mesta, Srša Stanko, s.p. , iz Beltincev, Habitat, d.o.o., iz Kopra, Franc Ribič, s.p., iz Kamnice, Korenč Miha, s.p., iz Grosuplja, Driada Floor, d.o.o., iz Ljubljane, Kocet Drago, s.p., iz Apač in Parketarstvo Podeks – Stanislav Petrovič,s.p., s Ptuja.

 

Vsem ekipam velja tako s strani vrtca kot organizatorja zahvala za sodelovanje.

Oglejte si tudi