Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
2°C
JUTRI
17°C
3°C
Oceni objavo

Tečaj meditacije

»Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.« (M. Ghandi)

Se sprašujete, kaj je smisel in namen življenja, od kod prihajamo, kam gremo, kako postati sproščeni ter srečni? Zaživite bolj zavestno življenje preko meditativne prakse, ki se že stoletja pojavlja kot uporabna tehnika v različnih kulturah in verovanjih po svetu.

 

Meditacija je odličen način za spoznavanje in sprejemanje samega sebe preko osebne in duhovne rasti ter vodi do ugodnih fizičnih in psihičnih sprememb - sproščenost, pozitiven pogled na življenje, sprejemanje in izražanje ljubezni, višja samozavest, boljše delovanje imunskega sistema. Pozitivno vpliva na soočanje z vsakodnevnimi obremenitvami, reševanje osebnih stisk, opuščanje vseh vrst zasvojenosti in izhod iz depresije.

 

Obisk tečaja ne zahteva nikakršnega predznanja, le motivacijo in željo, da naredite nekaj zase. Priporočljivo je, da vas tematika spiritualnosti zanima ter ste odprti za nova spoznanja, ki vam bodo odprla pogled v drugačno realnost.

 

Tečaj bo vodila Katja Cesar, ki ima certifikat o opravljenem tečaju meditacije »Potovanje duše« pri duhovni učiteljici Cristy Žmahar. Tečaj se bo pričel predvidoma v novembru in se bo izvajal glede na število prijavljenih.

 

Vsi zainteresirani pišite na e-naslov katja.cesar22@gmail.com najkasneje do 27. oktobra.

 

Vabimo vas, da poskrbite za svoj notranji mir!

 

 

Katja Cesar, Društvo mladih Bohinj

Oglejte si tudi