Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
3°C
NED.
22°C
4°C
Oceni objavo

60 let NK Bohinj

Nogometni klub Bohinj letos praznuje 60-letnico obstoja kluba. Leta 1955 je bil Nogometni klub ustanovljen in od takrat z dvema krajšima presledkoma redno sodeluje v tekmovanjih pod okriljem Nogometne zveze Slovenije.

Visoko obletnico bomo obeležili 27. junija z nogometnim dnevom ter zabavo z ansamblom. Naj bodo podrobnosti zaenkrat še zavite v tančico skrivnosti, kratko zgodovino kluba in program prireditve pa bomo predstavili v prihodnjih številkah Bohinjskih novic.

 

Ob tej priložnosti smo že dali izdelati članske izkaznice NK Bohinj. Ideja se nam je porajala že kar nekaj časa, menimo pa, da je letos pravi trenutek za izdajo le-teh. In kdo je lahko član NK Bohinj in kaj potrebuje? Član je lahko prav vsak, za izdajo pa mora zgolj sporočiti svoje podatke in poravnati simboličnih 10 evrov letne članarine. S tem prejme lično izdelano PVC-kartico našega kluba. S članstvom v NK Bohinj pridobite razne ugodnosti in popuste, ki jih lahko ob predložitvi članske izkaznice koristite na različnih krajih v Bohinju. Zaenkrat imamo pridobljene naslednje ugodnosti pri različnih partnerjih:

 

- popust pri nakupu kart za prireditve v izvedbi Nogometnega kluba Bohinj,
- popust pri najemu klubskega kombija,
- 20 % popust v Vodnem parku Bohinj za kopanje, savno in fitness ter v Bohinj Park Eko hotelu za bowling,
- 15 % popust pri nabavi osnovnega paketa za paintball na Nomenju,
- 10 % popust za storitve v frizerskem salonu ML v Mercatorju na Bohinjski Bistrici,
- 10 % popust na vse nakupe v trgovini Bohinjka v Bohinjski Bistrici,

- 10 % popust za krovske, tesarske in suhomontažne storitve pri podjetju Gregor Korošec, s. p.,
- 10 % popust na žarnice in USB-ključke v trgovini Holzbauer na Bohinjski Bistrici.

 

Dogovarjamo se še z nekaterimi partnerji, hkrati pa pozivamo podjetja, ki so pripravljena ponuditi ugodnosti za svoje izdelke ali storitve, naj nam to sporočijo.

 

Z včlanitvijo v naš klub in pridobitvijo članske izkaznice boste hkrati pomagali našemu klubu in pridobili kar nekaj ugodnosti zase. Člansko izkaznico lahko naročite po e-pošti kovacicandrej@siol.net. Aktualen seznam ugodnosti si lahko ogledate na spletni stani našega kluba www.nkbohinj.si.

 

 

UO NK Bohinj

Oglejte si tudi