Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
1°C
JUTRI
21°C
4°C
Oceni objavo

Kuvajtsko poporočno slavje v Grand Hotelu Toplice

Bled je zasluženo še vedno pod vtisi velike kuvajtske poroke s kar 400 svati. Poročila se je hči znanega kuvajtskega medijskega producenta. Nevesta slovenskih korenin si je po uradnem poročnem slavju zaželela še tri-dnevnega slavja na Bledu.

Organizacijo poporočnega slavja (uradna poroka je bila v Kuvajtu), ki je zajemalo tri velike zabave v Sloveniji, je prevzela nevestina starejša sestra Noor. Zadnja in hkrati glavna zabava se je odvijala v Grand Hotelu Toplice, ki je za ta dan povsem spremenil svojo notranjo podobo.

Na veliki dogodek so se različni partnerji pripravljali kar eno leto. V projektu je sodelovalo več kot 100 ljudi, potekala so večkratna usklajevanja na lokacijah, na dan dogodka je za brezhiben videz dam skrbelo 20 frizerk in 20 vizažistk. Vsa hrana se je pripravljala pred gosti, vse je bilo odeto v belo, za 400 gostov pa je bilo le 50 sedežev, saj je v njihovi navadi, da se na zabavi ves čas pleše. Poroka je odmevala tudi v medijih. Oče neveste je na vprašanje, zakaj so za lokacijo glavne zabave izbrali ravno Grand Hotel Toplice, odgovoril, da so poleg elitne lokacije, dvorane in samega hotela v nas prepoznal profesionalce, ki mu znamo prisluhniti in ki jim lahko zaupa organizacijo tako zahtevnega in njemu osebno pomembnega dogodka.

Anja Kralj, Sava Hoteli Bled

Oglejte si tudi