Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
6°C
NED.
22°C
8°C
Oceni objavo

Novo vrtčevsko leto

Bliža se novo vrtčevsko leto. »Je bela cesta uglajena …«, si prepevamo te dni v pričakovanju, ko se bomo vračali po čisto novi cesti nazaj v naš vrtec. Vse je v pripravah na nov oz. ponoven začetek. Naj bo vesel in lep za vse.

 

Prvega septembra bomo s 321 malčki – sončki, žabice, zmajčki, ježki, zajčki, slončki, vrabčki, veverice, rumeni škrati, modri škrati, čebelice, metulji, pikapolonice, račke, ribice, mucki, polžki in medvedki- kot v pesmici »Naša četica«, pogumno zakorakali, z odkrivanjem talentov v odprtem učnem okolju in pod okriljem izbranih projektov, v Riklijevih smernicah »sonce, zrak, voda.« V uvajalnem obdobju se bomo krepili z medsebojnimi druženji ob igri in petju, plesu, ustvarjanju, raziskovanju, …  in se opogumljali s pravim pravcatim »Kekčevim napojem poguma«. Zanimivo leto ima pred nami »na stežaj odprta vrata«.

 

Vsem novim malčkom želimo »korajžen« začetek vrtčevskega obdobja, vsem ki se po počitnicah vračate nazaj v vrtec veliko veselja ob ponovnem snidenju, 'našim' šolarjem uspešno nabiranje znanja, vsem, ki zdaj berete te vrstice in nas spremljate, pa želimo veliko veselja z nami, ko nas na cestah, v gozdu, na delu v vrtičkih, ob jezeru, v parku, na Straži, pod Skal'co,  na gradu … kjerkoli po Bledu ali na Beli, srečate.

 

Ravnateljica Andreja Novšak s kolektivom Vrtca Bled

Oglejte si tudi