Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
2°C
JUTRI
17°C
3°C
Oceni objavo

Silvestrovanje za otroke tudi tokrat v čudovitem vzdušju

10. Silvestrovanje za otroke na Bledu je za nami. Zvezda prireditve Romana Krajnčan je ponovno dokazala, da so njene pesmi za otroke zimzelene in da jih poznajo tako otroci kot starši. S petjem so veliko zbrano množico navdušile še Ula Ložar, Ana Skumvač ter mlade pevke Glasbenega studia Osminka. Dinozaver Mikec je poskrbel za pravo senzacijo, miličnika na hoduljah iz teatra Cizamo pa za red in disciplino na prizorišču v Praznični zimski vasi. Dedek Mraz je tokrat delil darila kar na splavu na jezeru, do tja pa se je s svojim spremstvom pripeljal s čolnom.  Prisotnim otrokom je razdelil skoraj 800 daril, kar pomeni najmanj toliko otrok na prizorišču.

Janja iz gledališča Smejček je kot moderatorka uspešno prevzela vse vajeti v svoje roke, saj je njen sovoditelj ta dan pristal na urgenci. Svoje delo je opravila res profesionalno in med drugim poskrbela, da smo skupaj z županom odštevali zadnje sekunde starega leta in simbolično nazdravili novemu letu z otroškim šampanjcem že ob 16. uri. Ker pa je bilo to jubilejno 10. Silvestrovanje za otroke na Bledu, smo razrezali in do zadnjega koščka tudi pojedli okusno torto velikanko iz Slaščičarne Zima (bivši Šmon). Na koncu smo si zaželeli nasvidenje na 11. Silvestrovanju za otroke na Bledu 31.12.2016 ob 15. uri.

 

Ob tej priliki še zahvala pokroviteljem in vsem prostovoljcem. Vsaka še tako malenkostna pomoč pripomore na koncu k uspehu prireditve. Nekateri so kljub temu, da so že dan prej pustili ''svojo dušo'' pri izvedbi Olimpijskega kroga varnosti,  tudi na silvestrovo cel dan sodelovali pri pripravi daril in samega prizorišča ter nato skrbeli za nemoten potek prireditve. Hvala vam, skupaj nam je ponovno uspelo!

 

Toni Mežan, podžupan Občine Bled

Oglejte si tudi