Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
2°C
JUTRI
17°C
3°C
Oceni objavo

Otvoritev prodajnih razstav lokalnih umetnic v sklopu projekta Ustvarjalni podjetnik

Pablo Picasso je zapisal: »Namen umetnosti je, da izpere vsakodnevni prah iz naših duš.« Zato vas vabimo, da se nam pridružite na otvoritvah skupnih prodajnih razstav lokalnih umetnic, ki jih organiziramo v sklopu projekta Ustvarjalni podjetnik.

 

  • 1. otvoritev bo potekala v sredo, 24. septembra 2014, ob 19.00 uri v prostorih Infocentra Triglavska roža Bled

 

  • 2. otvoritev bo potekala v četrtek, 25. septembra 2014, ob 19.00 uri v prostorih Slovenskega planinskega muzeja v Mojstrani.

 

Razstavi bosta na ogled do nedelje, 28. septembra 2014, v času odprtja infocentra in muzeja. 

Predstavitve sodelujočih umetnic bo spremljal krajši glasbeni program in manjše pogostitve.

 

V letošnjem letu je k projektu Ustvarjalni podjetnik, ki ga financirajo Občine Bled, Gorje in Kranjska Gora, pristopilo 19 ustvarjalk.

 

Na Bledu se vam bodo predstavile Jerica Bence, Monika Bernard, Cilka Demšar, Ribana Golob, Andreja Jakun, Jerneja Jelušič, Ivona Lorbeg, Tatjana Primc, Barbara Sterle in Romana Žitko, v Mojstrani pa Marjeta Erlah, Simona Jeglič, Cirila Kosmač Rabič, Alenka Malej Kramar, Mira Pezdirnik, Eva Preželj, Mojca Rozman, Hasmik Varl ter Urška Železnikar.

 

Vabimo vas, da nas obiščete in si ogledate naša dela, ki zajemajo vse od unikatnih »kvačkarij«, pletenin, nakita, slik, keramike, dekorativnega šivanja, sveč, copat in mnogo drugih ustvarjanj. Če ne veste, kaj kupiti prijatelju za darilo ali si preprosto želite nekaj unikatnosti vnesti v svoj dom, boste izbrana razstavljena dela lahko tudi kupili. V ponudbi se bo našlo nekaj za vsakogar in za vsako priložnost.

 

Prisrčno vabljeni, da se nam pridružite.

 

 

Urška Železnikar

Razvojna agencija Zgornje Gorenjske

Oglejte si tudi