Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
18°C
8°C
Oceni objavo

Teden vseživljenjskega učenja 2013

V letošnjem letu Ljudska univerza Ajdovščina sooblikuje že 18. vseslovenski festival učenja – Teden vseživljenjskega učenja (TVU). TVU predstavlja promocijo učenja, s katero ozaveščamo javnost o vseprisotnosti in pomembnosti učenja – v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzame.
Letošnji TVU bo potekal od 13. do 19. maja 2013, pa tudi izven tega termina, in sicer od 1. maja do 30. junija 2013. V tem času se bodo zvrstile raznovrstne predstavitvene, izobraževalne, informativno - svetovalne, družabne, kulturne in slovesne prireditve na državni in krajevni ravni.

V letu 2012 je Ljudska univerza Ajdovščina, ki na prireditvi sodeluje kot izvajalec in območni koordinator, obiskovalcem ponudila zelo pester in zanimiv program, o katerem govori tudi velik obisk obiskovalcev. Bilo jih je več kot 1400. Obiskovalci so lahko izbirali med kar 64 brezplačnimi programi na različnih lokacijah, med katerimi je bila najbolj obiskana prireditev Na krilih znanja. Na njej je Ljudska univerza Ajdovščina izročila potrdila 160 udeležencem različnih neformalnih izobraževalnih programov (Podjetnost na podeželju, Na krilih znanja, Italijanščina za začetnike, Potujem po EU, študijski krožek Izpod spretnih prstov …).

Tudi v letošnjem letu bi vam radi ponudili pester program brezplačnih prireditev, zato prav lepo vabimo vse, ki bi bili pripravljeni deliti in širiti svoje znanje tudi navzven – med ljudi različnih generacij. Lepo povabljeni tudi tisti, ki ste program z nami soustvarjali v preteklih letih.

Vsi – tudi ti – pa si prav lepo vabljen, da se nam pridružiš in tako z nami »na krilih znanja« potuješ skozi festival vseživljenjskega učenja.

Za več informacij o Tednu vseživljenjskega učenja nas lahko pokličete na telefonsko številko 05 366 47 54 ali nam pišite na elektronski naslov eva.mermolja@lu-ajdovscina.si.

Oglejte si tudi