Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
11°C
JUTRI
23°C
10°C
Oceni objavo

Družine na Prazniku sladoleda v Portorožu

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina se je odzvalo povabilu Društva Sončna riviera in Občine Piran, da pelje večje število otrok in socialno ogroženih družin na Praznik sladoleda, ki se je v odvijal v nedeljo, 22. junija 2014.
Praznik sladoleda, ki so ga letos organizirali prvič, je bil zasnovan tako, da so povezali devet lokacij znanih portoroških sladoledarjev/slaščičarjev in za vsako od teh atraktivnih lokacij so pripravili poseben program. Otroci so lahko uživali v vragolijah čarovnika in akrobatov, obraznih umetninah slikarjev, se spustili po toboganu napihljive gusarske ladje ali se pozabavali v ustvarjalnih delavnicah na mivki. Nekaterim otrokom pa je nejvečje veselje pričaralo samo morje in čofotanje v njam.

Poleg pestrega dogajanja pa so prišli do izraza predvsem odlični sladoledi najrazličnejših okusov, ki so bili na ta dan najcenejši v državi.

Organizatorji dogodka so naše družine velikodušno sprejeli in jih pogostili s sladoledom in toplim obrokom, na koncu pa še obdarili otroke z lepimi rumenimi majčkmi, za kar se jim najlepše zahvaljujemo in upamo, da se prihodnje leto zopet srečamo.

MDPM Ajdovščina, Mojca Ferjančič

Oglejte si tudi