Logo MojaObčina.si

Žužemberk

DANES
28°C
13°C
JUTRI
28°C
12°C
Deli

Občni zbor KORK Žužemberk

 

 V četrtek, 30.3.2017, smo se drugič v letošnjem letu zbrali člani Krajevne organizacije RK Žužemberk, tokrat na letnem Občnem zboru. Sestanku sta prisostvovala tudi predstavnik občine, g. Jože Šteingel in sekretarka OZRK Novo mesto, ga. Barbara Ozimek.

Po uvodnem pozdravu predsednice, ge. Alenke Sajovec, sta nas pozdravila in nagovorila tudi povabljena gosta, ki sta izrazila navdušenje nad številnimi prostovoljci in nam zaželela veliko volje in delovne vneme še naprej. 

.  

V nadaljevanju smo pregledali poročilo o delu v preteklem letu 2016, ki je bilo za nas kratko, a uspešno, saj je Krajevna organizacija RK Žužemberk po nekajletnem premoru ponovno pričela z delovanjem 11.novembra 2016 in že naslednji teden uspešno izpeljala pogostitev za starejše, v decembru pa smo obiskali občane stare 80 let in več, ter jih tudi obdarili. 

 

Tudi v letošnjem letu ne bomo počivali. Na Občnem zboru smo na novo izvolili člane v nadzorni odbor, tajnico in podpredsednico ter sprejeli plan dela za letos. Delovali bomo v dobro ljudi naše občine in jim približali pomoč, ki jim pripada. V marcu smo tako že razdelili prehranske pakete iz sklada za evropsko pomoč najbolj ogroženim, to akcijo pa bomo letos ponovili še dvakrat.

 

Še vedno pa medse sprejemamo nove člane, zato lepo vabljeni vsi, ki bi želeli pomagati, da se nam pridružite. 

 

Besedilo in foto: Tamara Plot

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi