Logo MojaObčina.si

Žužemberk

DANES
2°C
-4°C
JUTRI
2°C
-2°C
3587

GIMNAZIJCI PODAJO ROKO SODELOVANJU Z RDEČIM KRIŽEM


V predbožičnem času so se dijaki 2. k razreda Gimnazije Novo mesto z razredničarko Suzano Krvavico in Nušo Rustja, upokojeno profesorico in prostovoljko, odločili, da bodo uporabnikom storitev RK polepšali en dan. Predbožično prireditev so na sedežu Območnega združenja RK Novo mesto izvedli v četrtek, 22. 12. 2016.
Najprej  so se drug drugemu predstavili in si zaželeli lepo, srečno in srčno novo leto, nato so se med kramljanjem posladkali s čajem, potico in piškoti. Potem so pekli medenjake, izdelovali voščilnice in krasili novoletno jelko. Ko je bila jelka prijetno osvetljena z novoletnimi lučkami, piškoti pa pečeni, so vsi skupaj zapeli še nekaj pesmi. V zadnjem delu druženja so uporabnikom razdelili darila, ki so jih v razredu skrbno pripravili, in si v novem letu zaželeli vsega dobrega.
Dijaki so druženje zaključili z dobrim občutkom, saj menijo, da si vsak človek zasluži občutek sprejetosti, ljubljenosti in zaželenosti – predvsem v predbožičnem času. Upajo, da bodo še kdaj sodelovali pri kakšnem dobrem delu, saj radi slikajo nasmehe na obraze ljudi.Tamara Podolski, 2. k
Gimnazija Novo mesto

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!