Logo MojaObčina.si
JUTRI
20°C
7°C
SOB.
26°C
5°C
Oceni objavo

Suhokranjka prejela zlato priznanje Zveze Klubov tajnic Slovenije

Da so v Suhi krajini pridni in sposobni ljudje je že znano. Izvzeta ni niti članica Kluba Jadranka Meglen iz Dvora! Je Suhokranjka, ki je 19. 5. 2016, v Portorožu, na Kongresu ADMA, prejela zlato priznanje Zveze Klubov tajnic Slovenije.

Jadranka je članica aktivne delovne skupine Kluba tajnic in poslovnih sekretarjev Dolenjske in Bele krajine in pomemben člen tima v Odnosih z javnostmi. V medije pošilja novice in sporočila o najodmevnejših dogodkih Kluba. S tem skrbi za promocijo in prepoznavnost Kluba v regiji in širše. S svojim delom in prizadevnostjo v Klubu skrbi, da so uspešen in dejaven Klub prepoznavni med Klubi tudi na Zvezdnem nivoju.

Je tudi klubski fotograf. Njena zahvala je, da imajo tako bogato zakladnico foto albumov na Klubski spletni strani. Mnoge odlične fotografije predstavljajo neprecenljivo zakladnico spominov na nepozabna klubska srečanja.

Skrbi tudi za klubske donacije. Je odlična organizatorica dogodkov, saj zna pritegniti in vključiti tudi ljudi, iz širšega okolja kjer živi in dela. Pobliže jim je predstavila Suho krajino, nepozabna je ostala izkušnja v lokostrelstvu ter večkratna prednovoletna klubska druženja.

V letu 2013 je svojo strokovnost poslovne sekretarke s testiranjem in znanjem dokazala in pridobila certifikat preizkušena tajnica.

Jadranka je nepogrešljiv člen dolenjsko-belokranjskega kluba vse od njene vključitve v Klub leta 2007.

 

Članice Kluba so upravičeno ponosne na svojo Suhokranjko -  zlato Jadranko!

 

 

 

Odnosi z javnostmi Kluba tajnic in poslovnih sekretarjev Dolenjske in Bele krajine

 

 

 

Oglejte si tudi