Logo MojaObčina.si
JUTRI
24°C
5°C
PON.
26°C
4°C

zaposlitev

Savinjska regija
Petek, 10. Maj. 2024

Prodajalec enot in rezervnih delov

Dela in naloge obsegajo: prodaja adrenalinskih vozil, rezervnih delov, dodatkov in oblačil, poslovanje s končnimi kupci na domačem in tujem trgu..
Moje Delo
Savinjska regija
Sobota, 11. Maj. 2024

Prodajalec kuhinj (m/ž) v Celju

Kaj bo tvoje delo vključevalo? Svetovanje in prodaja: Pomagal/-a boš strankam pri izbiri vrhunskih kuhinj in pohištva. Aktivna prodaja celotnega segmenta, s 3D načrtovanjem (izrisi) pa boš stranki pomagal pri izbiri najboljše kuhinje in pohištva. Timsko delo: V Big Bangu smo ekipa, ki si med seboj vedno pomaga tako, da bo ena izmed tvojih nalog tudi pomoč ostalim sodelavcem.
Moje Delo
Savinjska regija
Nedelja, 12. Maj. 2024

Svetovalec za mobilno telefonijo v PE Celje

Svetovanje in prodaja mobilnih ter fiksnih storitev mobilnega operaterja Telemach. Delo se opravlja v poslovalnici v trgovskem centru Citycenter Celje.
Moje Delo
Savinjska regija
Ponedeljek, 13. Maj. 2024

Blagajničar (m/ž), Celje

Iščete delo v dinamičnem timu? Vas veseli delo z ljudmi? Imate izkušnje iz prodaje ali celo iz področja sam svoj mojster? Bi želeli postati del naše ekipe? Če ste na vprašanja odgovorili pritrdilno se prijavite na prosto delovno mesto razpisano za OBI center Koper: Blagajničar (m/ž)
Moje Delo
Savinjska regija
Ponedeljek, 13. Maj. 2024

Promotor na terenu (m/ž)

Je proaktivnost v vaši krvi? Dojemate izzive kot priložnosti za nove, ustvarjalne rešitve? Vas motivira pozitiven odnos in imate komunikacijo v malem prstu? Izkoristite svoje veščine za ustvarjanje dobička in ne odlašajte s prijavo! ...
Moje Delo
Savinjska regija
Ponedeljek, 13. Maj. 2024

Komercialni direktor - Veleprodaja

Ste ambiciozni in proaktivni? Imate odlično razvite prodajne in vodstvene kompetence? Naš naročnik je uspešno proizvodno podjetje, ki pri svojem delovanju stremi k najvišjim standardom in ohranjanju večletne tradicije. V svoj prijeten tim vabijo visoko organizirano osebo, z izrednim vodstvenim potencialom, ki beleži v svoji karieri odlične prodajne rezultate, želi ...
Moje Delo
Savinjska regija
Ponedeljek, 13. Maj. 2024

Nabavni logist m/ž/d

Slovensko podjetje, ki ustvarja izdelke za udobje in slog, je na trgu prisotno že v 17 državah. Zaradi intenzivne širitve, v svojo ekipo vabijo novega sodelavca v oddelku nabave in razvoja.
Moje Delo
Savinjska regija
Torek, 14. Maj. 2024

Višji prodajnik

Opis DM: sodeluje pri pripravi prodajnih ponudb, pogajanjih in sklepanju pogodb s kupci - opravlja operativna dela planiranja, odpreme, vnosa in obdelave podatkov na področju prodaje ter nudi operativno podporo prodajnim enotam - skrbi za pravočasno in natančno izvedbo operativnih delovnih procesov na svojem področju.
Moje Delo
Savinjska regija
Sreda, 15. Maj. 2024

Nabavni asistent

Opis DM: opravlja operativna dela na področju vhodnih faktur, kominicira s predstavniki poslovnih partnerjev (dobaviteljev storitev), komunicira z oddelki znotraj podjetja,...
Moje Delo