Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
5°C
SOB.
24°C
6°C
Oceni objavo

ODLIČNA IGRA KADETINJ

Kadetinje kar dvakrat uspešne v domači dvorani.Swatycomet Zreče : Griže 2:0 /25:14; 25:12/, Prebold : Swatycomet Zreče 0:2 /9:25; 23:25/
Selekcija kadetinj OK Swatycomet Zreče je v domači telovadnico gostila turnir drugega kroga. V prvi tekmi so Swatycometove mlade iskrice gladko premagale ekipo iz Griž. V obeh setih niso dopustile nobenih presenečenj. Nasprotnice so jim dopustile, da razcijejo svojo igro in tako se je dobesedno iskrilo na nasprotnikovem parketu.
V drugi tekmi turnirja sta si nasproti mreže stali ekipi SIP Griže in Cinkarne Celje. Z 25:20 in 25:17 so bile boljše igralke iz Griž in tako slavile svojo prvo zmago dneva.
Tretja tekma je bila med Cinkarno Celje in Preboldom. Prebold je slavil z 25:14 in 25:12, kar je napovedovalo, da bo zadnja tekma turnirja med Swatycometom in Preboldom še kako zanimiva. Prvi set so gladko dobile Swatycometovke z 25:9. V drugem pa so gostje iz Prebolda zaigrale veliko bolj zbrado, hkrati so pa domače igralke naredile nekaj več napak. Na koncu so domačinke z 25:23 izvlekle set in tako poskakovale ob drugi zmagi na turnirju in s tem tudi osvojile turnir.

Swatycometovke v svoji skupini trenutno prepričljivo vodijo s štirimi zmagami in brez poraza. Na drugem mestu je ekipa Mozirja z dvema zmagama in z dvema manj odigranima tekmama.

NAslednji krog bo 20.03.2016 v Mozirju, kjer bo tretji tekmi dneva padla odločitev, katera ekipa bo tudi po tretjem krogu ostala še naprej neporažena.

Povezave

Okzrece
Facebook

Oglejte si tudi