Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
5°C
JUTRI
17°C
-1°C
Oceni objavo

ZAKLJUČEK TELOVADBE

 V sredo, 20 6. 2018, so člani Območnega društva invalidov Dravinjske doline zaključili z redno telovadbo v telovadnici OŠ Ob Dravinji in na Podružnični osnovni šoli Sv. Jernej.


Rekreacijo je vodila Vida Pušnik, pridno pa jo je obiskovalo okoli 30 članov v Slov. Konjicah  in približno 25 članov na Podružični osnovni šoli Sv. Jernej. Ob zaključku so pripravili piknik v Domu krajanov na Sv. Jerneju. Predsednik društva Franc Rečnik je prisotne lepo pozdravil in jih po okusnem bograču povabil na pohod po  Vidkovi  učni poti. Pot se imenuje po kačjem pastirju Vidku, in je z njim tudi označena. Pri dveh ribnikih so občudovali še zadnje cvetoče lokvanje. Žal niso videli labodke, ki je izvalila 6 mladičev, so pa lahko opazovali prikupne račke. Prišli so do domačije članice Štefke Gobec, kjer so popili skodelico dišeče kavice, se malce odžejali in odpočili.  Lahkih nog so odšli po krožni poti, ki je potekala v senci domačega gozda in jo zaključili pred domom krajanov. Domači kuharski mojster jim je pripravil okusne mesne dobrote, domače članice pa slastno pecivo. Seveda so se ob prijetnem druženju tudi fotografirali.                                                                                                                                  

Med poletnimi počitnicami bodo telovadbo zelo pogrešali in jo nadomestili s sprehodi v naravo. Zagotovo pa se bodo jeseni spet srečali na prijetni vadbi.  


Olga Pančič

Oglejte si tudi