Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
3°C
NED.
23°C
5°C
Oceni objavo

Marija Opras in njeno "Sožitje"

Predsednica   društva "Sožitje" iz Slovenskih Konjic je poskrbela za vse svoje  majhne in velike "sončke", ki se je vedno znova zelo razveselijo. Tokrat jim je s svojimi prostovoljci organizirala piknik, kjer je bilo veliko petja, plesa in mirne glasbe. Vse se je odvijalo pred Lovskim domom nad Konjiško vasjo, kamor so prišli člani društva, s svojimi starši, babicam in dedki. Marija je oseba, ki jo na to organizacijo vežejo že mnoga leta, poznajo jo kot učiteljico, saj govori tako umirjeno, prijetno in je vedno nasmejana tako, da se otroci vsakega srečanja z njo zelo veselijo.
Med njimi sta bila  tudi slikar Arpad in njegova  žena Heda, ki prav tako spremljata to društvo na različnih delavnicah. Z njimi je tudi prostovoljka Jadranka, ki pomaga otrokom pri nalogah ali pa jih spremlja na izlete ali na morje.

Prav pri teh otrocih je videti kako zelo so povezani, kako zelo so prilagodljivi in zdravi bi se prav od njih lahko naučili marsikaj dobrega. Hvala vsem,ki ste v "Sožitju" tako zelo aktivni in srčni!

Oglejte si tudi