Logo MojaObčina.si
JUTRI
21°C
8°C
NED.
22°C
7°C

zaposlitev

Gorenjska regija
Četrtek, 23. Maj. 2024

Voznik TGM-enoizmensko (m/ž) v Domžalah

Iščete redno zaposlitev v okolici Ljubljane? Si želite postati del odlične ekipe, ki ceni ter spoštuje dobro opravljeno delo in nudi podporo ter sodelovanje? Največja slovenska papirnica in proizvajalec okolju prijaznega embalažnega materiala išče Voznika težke gradbene mehanizacije. Podjetje ponuja konkurenčno plačilo, izplačilo polne malice in nadpovprečni regres.
Moje Delo
Gorenjska regija
Petek, 24. Maj. 2024

Prodajalec/ka – Kranj

Postati in ostati zanesljiv poslovni partner je naša vizija, prijaznost, sodelovanje in medsebojna pomoč pa naš vsakdan. Vabimo vas, da se pridružite naši prodajni ekipi.
Moje Delo
Gorenjska regija
Petek, 24. Maj. 2024

Skladiščnik (m/ž)

Opis dela: prevzema in izdaja blago (preveri količino blaga in skladnost blaga z dobavnico/ prevzemnico) po navodilih, blago po navodilih ustrezno opremi z loti in oznakami, pomaga pri izvajanju vseh ostalih del v skladišču (proizvodna dela, pretakanje, prepakiranje, embaliranje, mešanje ter druga dela). izvaja komisioniranje blaga
Moje Delo
Gorenjska regija
Petek, 24. Maj. 2024

Skladiščnik / voznik kombija

Pridružite se uspešnemu in hitro rastočemu podjetju, ki je specializirano za proizvodnjo prehranskih dopolnil za blagovne znamke po naročilu za domače in tuje naročnike. V svoje vrste vabi motivirane, ročno spretne in natančne kandidate. Vabljeni k prijavi!
Moje Delo
Gorenjska regija
Petek, 24. Maj. 2024

Komisionar lahkih izdelkov m/ž/d

Si naveličan zgodnjega vstajanja in fizično napornega dela? Iščemo komisionarja za popoldansko izmeno. Zanesljivost in energičnost sta ključni!
Moje Delo
Gorenjska regija
Petek, 24. Maj. 2024

Skladiščnik - viličarist (m/ž) v Ljubljani

Iščete stabilno zaposlitev s prostimi vikendi? Si želite postati del večjega svetovno priznanega logističnega podjetja? Nimate opravljenega izpita za viličarja? Brez problema, organizira vam ga podjetje. V prostorih v okolici Ljubljane - Sneberja zaposlujejo osebe za opravljanje dela v skladišču.
Moje Delo
Gorenjska regija
Sobota, 25. Maj. 2024

Skladiščnik m/ž/d

Uveljavljeno pohištveno podjetje z več kot 50-letno tradicijo, v svojo ekipo vabi nove sodelavce.
Moje Delo
Gorenjska regija
Nedelja, 26. Maj. 2024

Viličarist (m/ž)

Mednarodno transportno logistično podjetje s sedežem v Kranju išče nove sodelavce za zasedbo delovnega mesta viličarist (m/ž). V kolikor iščete priložnost za zagon kariere in biti ob tem tudi pošteno plačani v enem izmed vodilnih logističnih podjetij v Evropi, ki na leto oskrbi več kot 30 milijonov pošiljk, svoje distribucijske mreže pa imajo razvite tudi v Severni ...
Moje Delo
Gorenjska regija
Ponedeljek, 27. Maj. 2024

Skladiščnik

Opis delovnih nalog: prejem in izdaja blaga in materiala iz skladišča; natovarjanje ali raztovarjanje blaga; skrb za skladiščno urejenost.
Moje Delo