Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
9°C
JUTRI
22°C
4°C
Oceni objavo

Javno naznanilo o razgrnitvi in javni obravnavi predloga delnega občinskega načrta zaščite in reševanja v primeru nalezljivih bolezni pri ljudeh v občini Žiri

Občina Žiri,
Loška cesta 1,
4226 Žiri

Na podlagi 17. člena Uredbe o vsebini in izdelavi načrtov zaščite in reševanja (Uradni list RS, št. 24/12, 78/16) Občina Žiri objavlja naslednje

 

JAVNO NAZNANILO O RAZGRNITVI IN JAVNI OBRAVNAVI PREDLOGA DELNEGA OBČINSKEGA NAČRTA ZAŠČITE IN REŠEVANJA V PRIMERU NALEZLJIVIH BOLEZNI PRI LJUDEH V OBČINI ŽIRI.

I.

Javno se razgrne predlog Občinskega načrta zaščite in reševanja ob pojavu epidemije, oziroma pandemije nalezljive bolezni pri ljudeh.

II.

Načrt zaščite in reševanje je razčlenjen načrt izvajanja zaščite, reševanja in pomoči ob naravnih in  drugih nesrečah.

III.

Javna razgrnitev bo potekala v času od 21. februarja 2022 do 21.3.2022 , na sedežu Občine Žiri, Loška cesta 1, 4226 Žiri; sprejemna pisarna, v času uradnih ur, ter na spletni strani občine Žiri. (www.ziri.si).

IV.

V času javne razgrnitve lahko dajejo pripombe in predloge na razgrnjen predlog načrta vsi zainteresirani organi, organizacije in posamezniki. Pobude, pripombe in mnenja se lahko podajo na posebnem obrazcu na kraju javne razgrnitve  v času uradnih ura ali pošljejo na naslov Občina Žiri, Loška cesta 1, 45226 Žiri s pripisom » Pripombe na javno razgrnitev predloga načrta zaščite in reševanja v primeru nalezljivih bolezni pri ljudeh«. Pripombe se lahko pošljejo tudi po elektronski pošti na naslov obcina.ziri@ziri.si.

Rok za pripombe k razgrnjenem gradivu poteče zadnji dan razgrnitve 21.3.2022 .

V.

To javno naznanilo se objavi na spletni strani občine Žiri in se posreduje lokalnim medijem.

 

Št.:842-0002/2020-3
Datum:21.2.2022

 

Župan:
mag. Janez Žakelj l.r.

Oglejte si tudi