Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
0°C
JUTRI
15°C
-3°C
Oceni objavo

JAVNI RAZPIS za podelitev koncesije na področju osnovne zdravstvene dejavnosti za izvajanje dejavnosti programa družinske medicine v občini Žiri

Predmet javnega razpisa je podelitev koncesije za izvajanje dejavnosti družinske medicine v Občini Žiri, ki predstavlja javno zasebno partnerstvo v smislu ZJZP. Koncesijo za opravljanje javne službe na primarni ravni zdravstvene dejavnosti se podeli v predvidenem obsegu 1,4 programa.

Prijavitelj lahko odda svojo prijavo za podelitev polnega obsega koncesije, to je v obsegu 1,4 programa, lahko pa odda svojo prijavo tudi za manjši obseg programa (1,0 ali 0,4 programa). Prednost bodo imeli prijavitelji, ki bodo oddali svoje prijave za podelitev 1,4 programa. 

Koncesija za izvajanje dejavnosti družinske medicine bo imela sedež ambulante v občini Žiri na naslovu Trg svobode 9, 4226 Žiri in se bo izvajala od 1. 1. 2020 dalje. Koncesijsko razmerje se sklene za določen čas 15 let z možnostjo podaljšanja za naslednjih 15 let.

Razpisna dokumentacija je zainteresiranim na voljo od dneva objave javnega razpisa, v tajništvu Občinske uprave občine Žiri, Loška cesta 1, 4226 Žiri ali na spletni strani www.ziri.si.

Dodatna pojasnila lahko kandidati zahtevajo do največ tri dni pred potekom roka za oddajo kandidature. Kandidati lahko dobijo dodatne informacije pri Matiji Podobniku po elektronski pošti: matija.podobnik@ziri.si.

Prijave je potrebno dostaviti na naslov občina Žiri, Loška cesta 1, 4226 Žiri najkasneje do dne 12.11.2019 do 9.00 ure. Pravočasna je tista prijava, ki je bila oddana do izteka roka s priporočeno pošiljko v zaprti ovojnici na naslov občina Žiri, Loška cesta 1, 4226 Žiri, oz. je bila do izteka roka neposredno oddana v tajništvo občinske uprave občine Žiri, Loška cesta 1, 4226 Žiri.

Dokumenti, prilogeJAVNI RAZPIS – koncesije za dejavnosti druzinske medicine – Ziri 2019(672 KB)

Oglejte si tudi