Logo MojaObčina.si

Žalec

JUTRI
27°C
12°C
SRE.
24°C
11°C

Spomnimo se osamljenih starejših

V tem koronačasu in pred prazničnimi dnevi nas bodo še posebej veseli; z nekaterimi se bodo prostovoljci slišali po telefonu, druge bodo obiskali v domovih. Ob tem bodo spoštovali zaščitne ukrepe, predvsem pa ustrezno oddaljenost.

Prostovoljci bodo pri obiskih starejših darila postavili na ustrezna mesta pred vhode v njihova stanovanja, se oddaljili in z njimi spregovorili nekaj besed.

Letos so prostovoljci žalskega območnega združenja Rdečega križa in učenci osnovnih šol Griže in Šempeter izdelali 866 voščilnic; večino jih je izdelala Klavdija Jelen.

V zameno za prostovoljne prispevke si lahko priskrbite voščilnice, s tem pomagate pri zbiranju sredstev za nakup daril za starejše in oživite stare dobre navade, ko smo sorodnikom, prijateljem in poslovnim partnerjem ob praznikih pošiljali voščilnice, v katere smo besedilo napisali z roko. To je oseben in spoštljiv odnos.

Voščilnice so na voljo vsako soboto dopoldne na Tržnici Žalec pri Silvi Potočnik in na sedežu RKS – OZ Žalec.  Pokličite 03 5716 616 ali pišite na zalec.ozrk@ozrks.si in nam pomagajte s skromnimi darili razveseliti starejše.

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi