Zaposlitev

Zasavska regija
Četrtek, 23. Maj. 2024

Skriti kupec m/ž

Opis delovnega mesta: obiskovanje prodajnih mest (trgovine, banke, avto saloni, bencinske črpalke... ), pridobivanje ponudb in opravljanje nakupov, opazovanje prodajnih mest in prodajnih procesov v skladu z vnaprej določenimi merili,...
Moje Delo
Zasavska regija
Torek, 28. Maj. 2024

Komercialist na terenu

Terenske komercialiste/ke za prodajo orodja na področju Slovenije. Izredna priložnost saj gre za dobro obdelan teren. Dobra provizija, uvajanje, sodelovanje prek s.p., ...!
Moje Delo
Zasavska regija
Četrtek, 30. Maj. 2024

Podpora uporabnikom/ User Support/Community Assistant (SLO)

Trenutno iščemo visoko motiviranega samostojnega študenta ali nedavnega diplomanta iz Slovenije z znanjem maternega jezika slovenščine (prednost je znanje hrvaščine) in obvladanjem angleščine, da se pridruži naši ekipi kot pomočnik za podporo uporabnikom/skupnosti za 5–10 ur na teden.
Moje Delo
Zasavska regija
Torek, 04. Junij. 2024

Telemarketing – delo od doma

V telefonskem oddelku sprejmemo nove sodelavce za klicanje strank in prodajo ter promocijo naših proizvodov.
Moje Delo
Zasavska regija
Torek, 04. Junij. 2024

Sodelavka za prodajo kozmetike m/ž

Zaradi širitve poslovanja sprejmemo novega sodelavca / sodelavko, ki se bo pridružil-a naši ekipi pri promociji in prodaji naših vrhunskih kozmetičnih proizvodov. Plačilo 1200 EUR + stimulacija. Zainteresirani kandidati pošljite svojo prijavo z življenjepisom na publishing@adriatikus.eu.
Moje Delo
Zasavska regija
Sreda, 05. Junij. 2024

Referent za promocijo in trženje

Zaradi širitve poslovanja sprejmemo nove sodelavce, ki se bodo pridružili naši ekipi pri promociji in prodaji naših visoko kakovostnih proizvodov. Zainteresirani kandidati pošljite svojo prijavo z življenjepisom na publishing@adriatikus.eu.
Moje Delo
Zasavska regija
Sobota, 15. Junij. 2024

Postanite partner Trafike 3dva

Pridružite se največji verigi trafik v Sloveniji. Iščemo poslovne partnerje za prevzem trafik v Ljubljani in drugih krajih Slovenije. Če vas zanima samostojno delo in radi delate z ljudmi, potem je to pravi izziv za vas.
Moje Delo