Logo MojaObčina.si

Zagorje ob Savi

JUTRI
4°C
-8°C
SRE.
6°C
-8°C

zaposlitev

Zasavska regija
Torek, 31. Marec. 2020

Terenski tehnik (m/ž)

A1 Slovenija, d. d.
  • delovno razmerje za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev,
  • strokovni, osebni in karierni razvoj z nadgradnjo individualnih potencialov,
  • ustvarjalno organizacijsko kulturo in timsko vzdušje,
  • veliko priložnosti za izobraževanje in pridobivanje novih znanj,
  • družini prijazno okolje, ki omogoča dobro ravnovesje med delom in zasebnim življenjem.
Moja Zaposlitev
Zasavska regija
Četrtek, 09. April. 2020

Serviser-monter prezračevalnega sistema (m/ž)

Za našega naročnika, razvojno in proizvodnjo podjetje, iščemo novega sodelavca za delovno mesto Serviser-monter prezračevalnega sistema za profesionalne kuhinje (m/ž).
Moje Delo
Zasavska regija
Četrtek, 09. April. 2020

Monter senčil (m/ž)

Iščemo kreativnega in samozavestnega sodelavca, predanega svojemu delu, kateri izžareva posebno energijo pri komunikaciji in odnosih do sodelavcev in poslovnih partnerjev. Delo obsega montažo senčil na terenu. Dobro mesečno plačilo.
Moje Delo
Zasavska regija
Sobota, 11. April. 2020

Prodajni predstavnik (m/ž)

Za našega naročnika iščemo prodajnega inženirja, ki bo zadolžen za pridobivanje novih partnerjev in bo hkrati skrbel za obstoječe partnerje na področju prodajnega programa elektromotorjev.
Moje Delo
Zasavska regija
Četrtek, 16. April. 2020

Monteure TGA (m/w/d) / Monterji TGA

Iščemo usposobljeno osebje za državno uporabo na servisnih bazah (zlasti Aachen, Saarbrücken in Karlsruhe) in na gradbiščih na različnih nacionalnih lokacijah ter po potrebi za omejen čas na mednarodnih gradbiščih za območje Air Technologies. Profil: zaključeno poklicno usposabljanje, izkušnje, osnovno znanje nemščine.. Prijava v 30 dneh preko povezave.
Moje Delo
Zasavska regija
Sobota, 18. April. 2020

System Architect m/f/d / Sistemski arhitekt m/ž/d

Opis: Vodite razvoj našega portfelja programske opreme s poudarkom na informacijski arhitekturi in operativni odličnosti / DevOps. Profil: vsaj 5 let izkušenj kot arhitekt aplikacij / rešitev in najmanj 5 let izkušenj kot starejši ali vodilni razvijalec, starejši programski inženir z izkušnjami pri razvoju programske opreme za izdelke;.. Prijava preko povezave v 30 dneh.
Moje Delo
Zasavska regija
Četrtek, 23. April. 2020

Electrical Technician Circuit Boards m/f/d / Električni tehniki vezja m/ž/d

Vaše odgovornosti: Izdelava diagramov vezja, tesno sodelovanje z razvijalci elektronike, oblikovanje postavitev večplastnih tiskanih vezij.. Profil: zaključeno vajeništvo v elektroniki s strokovnimi izkušnjami, opravljen HTL ali univerzo (TU / FH) na področju elektrotehnike, izkušnje na področju izdelave vezja... Prijava preko povezave v 30 dneh.
Moje Delo
Zasavska regija
Petek, 24. April. 2020

Technical Expert OBD Systemintegration m/f/d/Tehnični strokovnjak za sistemske integracije OBD m/ž/d

Vaše odgovornosti: Razvoj arhitekture in postavitve krmilne enote OBD za celotno vozilo, tako osebna vozila kot tudi težke aplikacije, opredelitev zahtev OBD na ravni sistema na podlagi najnovejših predpisov.. Profil: Tehnična univerzitetna strojna ali elektrotehnika ali podobno izobraževanje, vsaj pet let izkušenj pri razvoju OBD, vodstvene izkušnje... Prijava preko povezave v 30 dneh.
Moje Delo
Zasavska regija
Nedelja, 26. April. 2020

Project Leader Specialized in Diesel OBD for Commercial Vehicles m/f/d/Vodja projekta, specializiran za Dizelski OBD za gospodarska vozila

Vaše odgovornosti: Upravljanje tehničnih projektov pri dizelskem umerjanju s poudarkom na kalibraciji OBD, aktivno komuniciranje s stranko v celotnem projektu, zagotavljanje tehničnega doseganja ciljev v projektu.. Profil: Diploma (TU / FH) s področja strojništva, elektrotehnike, računalništva, izkušnje pri vodenju projektov.. Prijava preko povezave v 30 dneh.
Moje Delo