Logo MojaObčina.si

Zagorje ob Savi

DANES
1°C
-3°C
JUTRI
3°C
-2°C

zaposlitev

Zasavska regija
Nedelja, 15. December. 2019

Prodajni inženir za frekvenčne pretvornike Danfoss

PETROS d.o.o. je privatno podjetje z desetletno tradicijo. V teh letih smo uspeli ustvariti stabilno podjetje z veliko zalogami in vrhunsko boniteto! Iščemo prodajnega inženirja za dobro uveljavljen program frekvenčnih pretvornikov Danfoss. Odlična priložnost tako za absolvente elektrotehniških študijev, kot tudi za izkušene strokovnjake, ki si želijo novih izzivov!
Moje Delo
Zasavska regija
Petek, 27. December. 2019

Vzdrževalec tehnik (m/ž)

Za mednarodno podjetje CBRE, ki se ukvarja z upravljanjem nepremičnin iščemo ustreznega kandidata, ki bo nastopil na delovnem mestu Vzdrževalec-Tehnik.
Moje Delo
Zasavska regija
Petek, 27. December. 2019

Elektrikar (m/ž)

Kdo ste? Ste timsko usmerjeni? Ste odzivni v primeru nenačrtovanih situacij? Vas reševanje izzivov privlači? Ste natančni, zanesljivi in vas zanima elektro področje?
Moje Delo
Zasavska regija
Ponedeljek, 30. December. 2019

Energetik/Vzdrževalec (m/ž)

Za našega naročnika iščemo Energetika/Vzdrževalca (m/ž). Podjetje s svojim strokovnim znanjem, in več kot dvajset letnimi izkušnjami na področju upravljanja industrijskih objektov ter zagotavljanju energetskih in komunalnih storitev zaseda položaj vodilnega mednarodnega ponudnika tovrstnih storitev.
Moje Delo
Zasavska regija
Sreda, 01. Januar. 2020

Monter ogrevalnih naprav (m/ž) - Nemčija

Vas zanima delo za nedoločen čas in tujina? Naš naročnik, perspektivno in razvojno naravnano mednarodno usmerjeno podjetje, ki deluje na področju kovinske proizvodnje in izdeluje produkte za avtomobilsko industrijo, v svoj tim vabijo perspektivnega in motiviranega kandidata (m/ž) za delo po terenu v Nemčiji.
Moje Delo
Zasavska regija
Četrtek, 02. Januar. 2020

Monter senčil (m/ž)

Iščemo kreativnega in samozavestnega sodelavca, predanega svojemu delu, kateri izžareva posebno energijo pri komunikaciji in odnosih do sodelavcev in poslovnih partnerjev. Delo obsega montažo senčil na terenu. Dobro mesečno plačilo.
Moje Delo
Zasavska regija
Ponedeljek, 06. Januar. 2020

Hladilničar

Naš naročnik je domače podjetje, ki se ukvarja s trgovino in storitvami. Zaradi nenehne rasti in posledično vedno večjega obsega dela v svoj krog vabijo več oseb za zasedbo delovnega mesta Hladilničar m/ž. Iščemo delovno, natančno, samoiniciativno in nekonfliktno osebo, ki bi dopolnjevala dosedanjo skupino sodelavcev.
Moje Delo
Zasavska regija
Ponedeljek, 06. Januar. 2020

Elektrikar

Naš naročnik je domače podjetje, ki se ukvarja s trgovino in storitvami. Zaradi nenehne rasti in posledično vedno večjega obsega dela v svoj krog vabijo več oseb za zasedbo delovnega mesta Elektrikar m/ž. Iščemo delovno, natančno, samoiniciativno in nekonfliktno osebo, ki bi dopolnjevala dosedanjo skupino sodelavcev.
Moje Delo