Logo MojaObčina.si

Zagorje ob Savi

JUTRI
-3°C
-12°C
PON.
-1°C
-11°C

zaposlitev

Zasavska regija
Ponedeljek, 01. Februar. 2021

Pomožni delavec/kovač (m/ž)

Od vas pričakujemo: poznavanje merilnega orodja in branje dokumentacije, želja po novem znanju, inovativnosti in delu v skupini, natančnost, zanesljivost, samostojnost in organizacijske sposobnosti,...
Moje Delo
Zasavska regija
Ponedeljek, 01. Februar. 2021

Strojni vzdrževalec (m/ž)

Vaše delo bo obsegalo: tekoče in preventivno vzdrževanje strojev, naprav, objektov, izdelava raznih priprav, rezervnih delov, sodelovanje pri izdelavi plana vzdrževanja.
Moje Delo
Zasavska regija
Četrtek, 11. Februar. 2021

Proizvodni delavec za lažja dela (m/ž) - 2 izmeni

Si želite možnosti delavnika v maksimalno DVEH IZMENAH? Imate izkušnje z delom v proizvodnji, veliko potrpežljivosti ter dobre ročne spretnosti?  V sodelovanju z našim naročnikom, zaradi povečanega obsega dela, zaposlimo kandidate (m/ž) na delovno mesto Delavec za lažja dela v proizvodnji (m/ž). Delovno mesto se nahaja v okolici Dvora.
Moje Delo
Zasavska regija
Nedelja, 14. Februar. 2021

Delavec/ka na strojih za obdelovanje kovin m/ž

Od vas pričakujemo: katerokoli smer poklicne ali srednje izobrazbe s področja obdelovanja kovin, možna pa je tudi priučitev brez predhodnih delovnih izkušenj, pisno in govorno znanje slovenskega jezika, natančnost ,doslednost in samostojnost pri delu.
Moje Delo
Zasavska regija
Ponedeljek, 15. Februar. 2021

Strojnik-vzdrževalec (m/ž)

Opis delovnega mesta: zavarovanje delovnega območja, nadzor, vzdrževanje, upravljanje in rokovanje z delovnimi stroji (traktor, valjar, mini nakladač in razna LGM)...
Moje Delo
Zasavska regija
Sobota, 16. Januar. 2021

delo v delavnici

vlaganje, pakiranje in prebiranje kosov.
Študentski Servis