Logo MojaObčina.si
JUTRI
12°C
-2°C
SOB.
12°C
0°C
Oceni objavo

Javna razgrnitev lokacijskih preveritev

Občina Zagorje ob Savi je javno razgrnila pobude in elaborat Lokacijske preveritve za določitev obsega stavbnega zemljišča pri posamični poselitvi za EUP OP 1/88, EUP OP 1/771, EUP OP 1/830, EUP OP 1/1180  in EUP OP 1/1271 na območju občine Zagorje ob Savi.

Gradivo je javno razgrnjeno v mansardi upravne zgradbe Občine  Zagorje ob  Savi, Cesta 9. avgusta 5, Zagorje ob Savi, v času uradnih ur ter na povezavi https://www.zagorje.si/objave/107 in sicer od 22. novembra do 6. decembra 2021.

V času javne razgrnitve lahko na razgrnjene elaborate podajo pripombe in predloge vsi zainteresirani. Pripombe in predlogi se lahko podajo pisno na naslov Občine Zagorje ob Savi, Cesta 9. avgusta 5, 1410 Zagorje ob Savi, ali po elektronski pošti na naslov obcina.zagorje@zagorje.si.

Šteje se, da je pri dajanju pripomb in predlogov z navedbo imena in priimka ali drugih osebnih podatkov dan pristanek za objavo v javno objavljenih stališčih do pripomb. Osebe, ki ne želijo, da se v stališčih objavijo imena in priimki ali drugi osebni podatki, morajo to posebej navesti. Ob oddaji pripomb in predlogov se bodo osebni podatki v skladu s 56. členom ZUreP-2 obdelovali le za namen uveljavitve razgrnjene lokacijske preveritve.

Predlogi in pripombe javnosti bodo proučeni in do njih zavzeto stališče, ki bo skupaj s pobudo in elaboratom Lokacijske preveritve ter mnenji nosilcev urejanja prostora posredovan v obravnavo Občinskemu svetu Občine Zagorje ob Savi.

Oglejte si tudi