Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
5°C
JUTRI
15°C
2°C
Oceni objavo

"ZDRAV DUH V ZDRAVEM TELESU" Z BARBARO IN HANO

Vsem poznan slovenski rek »Zdrav duh v zdravem telesu«, govori o tem, da je zdravje fizičnega telesa tesno povezano s posameznikovim mentalnim in čustvenim ravnovesjem. Znano je, da so tako čustva kot misli energija, ki vpliva na stanje fizičnega telesa. Ko smo pod vplivom dolgotrajnega stresa, težkih misli in zahtevnih čustev, se to prej ali slej odrazi na zdravju našega fizičnega telesa. Bolezen, bolečina in poškodbe so zgolj način, ki ga fizično telo uporablja za komunikacijo z nami - našo dušo in duhom. Na primer bolezen prebavil nakazujejo na misli in čustva, ki jih že dlje časa ne zmoremo prebaviti oz. predelati, migrena nakazuje potlačeno jezo, itd. Torej nam telo z boleznijo, bolečino ali poškodbo sporoča, da naš duh ni zdrav (ni v ravnovesju) in mu je potrebno posvetiti pozornost.

Kako pa lahko poskrbimo za zdrav duh v zdravem telesu? Metod in načinov je mnogo. Ena izmed možnosti je, da si enkrat na mesec (ali vsaj enkrat na tri mesece) privoščite storitev DAR DOTIKA, ki združuje Access Bars® terapijo, osebno svetovanje in aromaterapevtsko masažo celega telesa. DAR DOTIKA je lahko podporna storitev pri zdravljenju ali pa preventivna storitev namenjena krepitvi zdravja tako duha kot telesa. 

Access Bars® terapija je energijska masaža namenjena uravnovešanju mentalnega in čustvenega področja. Osebno svetovanje je namenjeno ozaveščanju potlačenih čustev, omejujočih prepričanj in vedenjskih vzorcev, ki vplivajo na posameznikovo življenje, odnose in zdravje ter podpora pri opuščanju vsega, kar na mentalnem in čustvenem nivoju več ne potrebujemo.

Aromaterapevtska masaža je izjemna senzorična izkušnja, ki združuje dotik in vonj. Eterična olja in hidrolati (stranski produkti pridobivanja eteričnih olj), ki se uporabljajo pri sami masaži delujejo na fizični in psihični ravni preko vdihavanja in stika s kožo. Z nežnimi masažnimi gibi izbrana eterična olja prodrejo v krvni obtok in ugodno vplivajo na kožo, dihala, limfni sistem, organe, živčni sistem, mišice, sklepe in lajšajo bolečine.

Access Bars® terapijo in osebno svetovanje izvaja Barbara Buh (DAR SPOZNANJA, Barbara Buh s.p.) aromaterapevtsko masažo pa Hana Mihevc (DOTIK NARAVE, Hana Mihevc s.p.).

Za vse, ki vas o zgoraj opisanem zanima več, vabljeni, da nama sledite na:

https://virenergije.si/

https://www.dotiknarave.com/

Oglejte si tudi