Logo MojaObčina.si

Vrhnika

DANES
22°C
5°C
JUTRI
22°C
6°C
Deli

Ali poznate zdravljenje z bioresonančno metodo?

Ste vedeli, da človeško telo oddaja zelo različna elektromagnetna nihanja? Vsaka celica, vsako tkivo, organ niha na svoj način in vpliva na druge. S pomočjo bioresonance lahko vsako celico na­učimo pravilnega in zdravega valovanja ter telo spodbudimo, da se pozdravi samo.

Cilj bioresonančne terapije je odkriti vzrok posameznikove težave oziroma bole­zni, telesu posredovati »zdravilni impulz« in ga spodbuditi, da začne spet delovati kot har­monična celota. Bioresonanca je naravna di­agnostična in terapevtska metoda, ki temelji na osnovah biofizike, kvantne fizike, klasič­ne medicine in tradicionalne kitajske medi­cine. Človeka obravnava celostno in je pov­sem varna, neboleča in primerna za vsakogar – otroke, starejše, nosečnice, športnike …

Pomaga pri vseh boleznih in tegobah. Najpogosteje se pri težavah z alergijami, sklepi in hrbtenico, kožo, sečili in prebavili, dihali, pri virusnih ter bakterijskih okužbah, glavo­bolih, tudi migrenah, kronični utrujenosti in stresu. Uspešna je pri odpravljanju hormon­skih neravnovesij, okrevanju po poškodbah, operacijah in krepitvi imunskega sistema. Z bioresonančnimi terapijami ne odpravljamo le simptomov, ampak odkrivamo tudi vzro­ke za določene težave.

Če boste obiskali Dom zdrav­ja ob Tržaški cesti v Logatcu, vas bo s to metodo pobližje seznanil zdravilec in bioresonančni terapevt Matija Liška. (nč)

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi