Logo MojaObčina.si
JUTRI
23°C
10°C
NED.
24°C
10°C
Oceni objavo

Zdravilnost gozdnega odmika

Kako zdravilen je gozdni odmik, vam bo, morda, povedal kdo od udeležencev sam. Zdaj bi rada z vami delila le moje veselje ob nekaterih ozdravitvah. Ena udeleženka je imela od 10 leta sladkorno in se je že po 4 dneh iz 18 enot inzulina spustila na 4 in pada. Odmik je zanjo tako preobrazilen, da se mora navaditi na povsem novo podobo o sebi.

Drugi udeleženec se ni mogel izviti iz otroške travme. Po 4 dneh posta in samote se je čudil sam sebi, kako se je lahko tako dolgo oprijemal nečesa, česar že tako dolgo ni, da je njegovo telo že petkrat zamenjalo celice.

Ena udeleženka je žalovala za fantom tako uničujoče, da je bila tik pred tem, da si vzame življenje. Po 6 dnevu gozdne terapije je doumela, da sta tako on kot ona večni iskri Življenja, ki preskakuje iz oblike v obliko in bila tako gotova v njegovo prisotnost in vnovično snidenje, da ga ni več dojemala kot mrtvega.

Karkoli vas tare in s čemer koli se soočate, vas gozdni odmik, brez veliko besed, ali popolnoma pozdravi ali vsaj začne pot ozdravitve, odvisno od tega, kako voljni ste spustiti svojo staro podobo o sebi.

Naj Mir iz gozda doseže tudi vas



Oglejte si tudi