Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
9°C
JUTRI
23°C
10°C
Oceni objavo

Tekaška delavnica in skupinske tekaške vadbe

Z veseljem sporočamo, da letos ponovno organiziramo strokovno vodene pet-mesečne priprave tekačev na 3. Nočni tek Vrhnika (22. avgust 2015) v katere je vključena tudi video analiza tekaške tehnike!
Kaj ponujamo?
  • 17 vodenih vadb ( 1 x tedensko, 4 mesece)
  • Trening pod strokovnim vodstvom!
  • Video analizo teka. Posneli vas bomo med tekom in svetovali kako izboljšati vašo tehniko teka.
  • Individualen pristop, ki omogoča najhitrejši in zdrav napredek.
  • Vadbo primerno za začetnike in izkušene tekače!

 

Delali bomo na različnih področjih, kot so tehnika teka, koordinacija, motorika, ravnotežje, moč, pridobivanje hitrosti, eksplozivnost, vzdržljivost, raztezne vaje in podobno. Vsaka vadbena ura je malce drugačna, vsebuje veliko zanimivih vaj, ki so prijetna popestritev tekaškega treninga. Vadbe bodo rekreativne, a na vrhunskem nivoju. To bo vadba, kjer trener vedno teče zraven. Vadba poteka v vsakem vremenu. Trening traja eno uro in pol, včasih kakšno minutko več. Tekaške vadbe bodo trajale 17 tednov pod strokovnim vodstvom, pričeli pa bomo s tekaško delavnico pod vodstvom priznanega tekaškega trenerja, profesorja športne vzgoje in urbanega tekača Urbana Praprotnika.

KDAJ: sreda, 15. april 2015 ob 17.00 uri

KJE: OŠ Ivana Cankarja, Lošca 1, 1360 Vrhnika

 

Tekaška delavnica bo trajala približno 3 ure. Vsakega udeleženca bomo posneli med tekom, analizirali posnetek in mu svetovali, kako izbrati primerno obutev. Dobili boste nasvete glede razteznih vaj, krepilnih vaj in preudarnega oblikovanja načrta treninga.

V nadaljevanju bomo pričeli s 17 tedenskim ciklom vadb in sicer se bomo zbrali vsak ČETRTEK ob 19:00 na atletski stezi v Športnem parku na Vrhniki. Zaradi zagotavljanje kvalitete izvedbe delavnice in vadb je število mest omejeno na 25.

Cena programa:

Program 1 - (tekaška delavnica z video analizo teka, 17 tednov skupinskih tekaških vadb in prijavnino na 3. Nočni tek Vrhnika) -  69 EUR.

Program 2 –17 tednov skupinskih tekaških vadb, 1x tedensko - 49 EUR.

Prijave zbiramo do 13. aprila 2015 preko SPLETNEGA OBRAZCA.

 

Vse novice v povezavi s prireditvijonajete na www.ntvrhnika.si in na www.facebook.com/nocnitekvrhnika.

 

Prisrčno vabljeni.

 

Oglejte si tudi