Logo MojaObčina.si

Vrhnika

DANES
17°C
6°C
JUTRI
18°C
10°C
5090

Še večji, še boljši

Plezalni center Verd, ki se nahaja v tamkajšnji industrijski coni, je stopil v jesen s prenovljenimi in povečanimi prostori. Po novem imajo malo in veliko previsno balvansko steno (»šutalnico«), visoko steno za plezanje z varovanjem, otroški plezalno-adrenalinski park, prenovljene garderobe in sanitarije. Poleg omenjenih novosti in nekaterih drugih manjših posegov, obiskovalce po novem razveseljuje tudi poseben prostor (podest) za skupinske vadbe.
Balvanski plezalni center Verd tako na več kot na 500 m2 sodobnih plezalnih površinah ponuja ogromno možnosti za prosto ali vodeno plezanje, plezalno gibalne urice, športne dneve, praznovanje rojstnih dni… Plezalne smeri so delo svetovno priznanih postavljavcev balvanov, vadite pa lahko samostojno ali pa pod budnim očesom odličnih inštruktorjev. Koncept plezanja je zasnovan tako, da je primeren za vsakogar – za popolne začetnike ali za vrhunske plezalce in tekmovalce. Vsak teden se lahko preizkusite na več kot petdesetih balvanskih smereh od težavnostne stopnje 4a do 8a. Za tiste željne še več pa težavnostne stopnje tudi nadgradijo. 

Več informacij lahko dobite na spletni strani plezalnega centra (www.plezalnicenterverd.com), na facebook ali instagram profilu centra. 

 

Gašper Tominc

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi