Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
5°C
JUTRI
15°C
2°C
Oceni objavo

Naša dekleta so bila zelo uspešna na mednarodnem turnirju HARPASTON CUP

V soboto 18.6. in nedeljo 19.6. se je v telovadnici OŠ Antona Martina Slomška v sklopu Argonavtskih dni na Vrhniki odvijal HARPASTON CUP – mednarodni turnir v rokometu. Letos so se ga poleg naših deklet, ki so klub zastopale v vseh treh kategorijah udeležila še dekleta iz Srbije, Bosne in Hercegovine, Hrvaške in Logatca. Naše kadetinje (letnik 2000 in mlajše) so se pomirile proti ekipam RŠ Vučići in RK Adria Transport Logatec. Na vseh 4 tekmah so prikazale veliko znanja ter borbenosti in to jih je pripeljalo na končno 1. mesto. Starejše deklice (letnik 2002 in mlajše) so imele samo ene nasprotnice in sicer ŽRK Kolubara, katere so dvakrat suvereno premagale in tako tudi one zasedle 1. mesto.  Naše najmlajše pa so odigrale tekme proti RK Adria Transport Logatec, ŽRK Kolubara  in ŽRK Dubica. Prikazale so odlično igro in napredek od začetka letošnje sezona, a vse to je bilo žal premalo za medaljo, tako, da so osvojile končno 4. mesto.

Seveda pa smo še posebej ponosni na tri dekleta. Pri kadetinjah sta namreč dobili prav posebno priznanje še Klavdija Leben za najboljšo strelko turnirja in pa Špela Remškar za najboljšo vratarko. Pri starejših deklicah pa Eva Baltič nagrado za naj igralko turnirja.

Dekleta so uživala, prikazala svoje znanje in borbenost ter dosegla odlične rezultate. Sedaj pa so zasluženo odšla na počitnice, da si bodo nabrala novih moči za naslednjo sezono.

 

Tea Kovač

Oglejte si tudi