Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Mladi namiznotenisači so se zopet izkazali na občinskem prvenstvu Vrhnike

Na Vrhniki je v nedeljo, 10.11. potekalo občinsko prvenstvo v namiznem tenisu, ki ga je letos obiskalo rekordno število tako tekmovalcev, kakor tudi gledalcev. Osnovnošolci so ob podpori publike igrali odlično.
Med učenci 1. – 5. mesta sta bila najuspešnejša Andraž Pavlovčič in Miha Podobnik, ki sta se na koncu pomerila tudi v finalu, zlato medaljo pa je domov odnesel Miha. Iz svojih skupin sta se prebila tudi Aljaž Kelc in Luka Kavčič, ki sta zasedla 3. in 4. mesto.

 

V kategoriji 6. – 9. razred je sodelovalo kar 16 učenk in učencev. Tudi v tej kategoriji je blestel Miha Podobnik, ki je kljub mladosti osvojil bron. Teo Ponikvar je zasedel odlično 2. mesto, Luka Podobnik pa si je z borbenostjo in odločnostjo priigral zlato. V tej kategoriji so se izkazale tudi punce, Anja Prijatelj in Nina Otrin, ki si je med fanti izborila 5. mesto, prav tako pa je igrala tudi v enotni kategoriji žensk.

 

Vrhunsko igro smo lahko spremljali v kategoriji moških do 35 let, kjer je borba med Miho Grampovčnikom in Maticem Kaiserjem vzbudila veliko pozornosti in kar nekaj aplavzov. Matica je s 3:1 razlike v setih porazil Grampovčnik. Rok Semič je osvojil bron, 4. mesto pa je pripadlo Jerneju Ogrinu. Oba sta se zelo izkazala že z igro v skupinah.

 

 


REZULTATI:

Osnovnošolci  1. – 5. razred:

  1. Miha Podobnik
  2. Andraž Pavlovčič
  3. Aljaž Kelc
  4. Luka Kavčič
  5. Jaka Vukašinovič
  6. Blaž Gutnik
  7. David Zimšek
  8. Manca Sukič

 

 

 

Osnovnošolci 6. – 9. razred:

  1. Luka Podobnik
  2. Teo Ponikvar
  3. Miha Podobnik
  4. Luka Žitko
  5. Nina Otrin
  6. Oskar Aleksič

 

Moški do 35. let:

  1. Miha Grampovčnik
  2. Matic Kaiser
  3. Rok Semič
  4. Jernej Ogrin

 

 

Pridružite se nam tudi vi! Treningi potekajo vsak delovnik (razen srede) med 18. in 19.30 uro v telovadnici Antona Martina Slomška.

 

Nina Pejič

za NTS ŠD Vrhnika

Oglejte si tudi