Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
10°C
4°C
Oceni objavo

Vrhniško podjetje obdarilo 440 mamic in otrok

Logatec – Vrhniško podjetje Bistra voda d.o.o., ki ima zadnja leta prostore v logaški industrijski coni, je v dneh pred »veselim decembrom« obdarilo več sto mamic in otrok z eco stekleničkami in jim na ta način omogočilo zdravo pitje vode.

Podjetje se je odločilo za dobrodelno donacijo svojih ekoloških produktov, s katerimi so razveselili tako otroke kot mamice iz socialno ogroženega okolja.  Kot pravi Aleš Prek, direktor podjetja Bistra voda, radi pomagajo ljudem v stiski, saj se zavedajo, da je družbena odgovornost pomemben del dejavnosti uspešnega podjetja. S produkti eco stekleničke so tako obdarili skupno 440 mamic in otrok in jim tako omogočili zdrav način pitja vode.  

Sicer pa se podjetje Bistra voda d.o.o. že dolgo časa ukvarja z rešitvami, ki zmanjšujejo porabo plastenk in ekološko oporečne ustekleničene vode. Od vodnih barov, ki uspešno nadomeščajo plastične vodne »balone« v pisarnah in zdaj do ecofashion stekleničk, za katere upajo, da bodo uspešno nadomeščale navadne plastenke v gospodinjstvih. (gt)

Oglejte si tudi