Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Predstavniki občinskih javnih zavodov pri županu

Župan Stojan Jakin je danes v sejni sobi skupaj z direktorico občinske uprave Vesno Kranjc in vodjem oddelka za družbene dejavnosti Matejem Černetičem sprejel predstavnike občinskih javnih zavodov.
Povabilu so se odzvali Dominika Naveršnik iz Glasbene šole Vrhnika, Darja Guzelj iz OŠ Antona Martina Slomška, Tomaž Glažar iz Zdravstvenega doma Vrhnika, Marta Samotorčan iz Vrtca Vrhnika,Boštjan Kopriveciz Zavoda Ivana Cankarja Vrhnika, Polonca Šurca Gerdina iz OŠ Ivana Cankarja Vrhnika in Sonja Žakelj iz Cankarjeve knjižnice Vrhnika. Vsi so na kratko predstavili delovanje v letošnjem letu in izpostavili dobro medsebojno sodelovanje med zavodi kot z občino. Tudi župan Jakin je pohvalil njihovo delovanje in odzivnost ter pripravljenost na dialog.

Poleg tega je bilo med drugim tudi govora o prihajajočem davku na nepremičnine, ki bo še dodatno udaril zavode oziroma občino po žepu, pa tudi o dragih obveznih notranjih revizijah zavodov, zaradi katerih je bilo na koncu rečeno, da bo občina poskušala izpeljati naročila revizij v »paketu« in s tem skušala doseči nižjo ceno.

Direktorji oziroma predstavniki javnih zavodov so letošnje leto bili prvi na novoletnem sprejemu pri županu. 

V naslednjih dneh sledijo še župniki in predstavniki Slovenske vojske, po novem letu pa predstavniki krajevnih skupnosti.

 

 

Gašper Tominc, foto: GT

Oglejte si tudi