Logo MojaObčina.si
JUTRI
10°C
4°C
ČET.
11°C
4°C
Oceni objavo

Argonavtski dnevi se nadaljujejo

Vrhnika – Po zabavnem vikendu je sledil nekoliko telesno bolj aktiven ponedeljek. V športnem parku je namreč potekala 3-urna salsa in zumba party, tisti ki pa prisegajo na kulturo, pa so se lahko udeležili odprtja slikarske razstave z argonavtskimi motivi avtorja Pavla Tesarja v Cankarjevem domu. Ponedeljek se je zaključil v športnem parku s potopisnim predavanjem o Tenerifih.

V torek so obiskovalci lahko poplesavali s plesno šolo Urška, kar je bilo kot naročeno za prvi poletni dan, saj so se temperature prvič letos približale tridesetim. V bazenu je kasneje množico razgrel še Big Band Vrhnika s solistko Karin Zemljič, v Cankarjevem lazu pa se je Cankarjeva knjižnica Vrhnika s tradicionalno prireditvijo »Cankarjev laz« poklonila pisatelju po katerem nosi ime. Gostje so bili dramski igralec Janez Škof, pesnik Andrej Roman Roza in Mešani pevski zbor Ivana Cankarja Vrhnika. Na koncu je knjižnica vse zbrane počastila še s tradicionalnim "štrukeljcem in škrnicljem češenj". 

Tudi v sredo je bilo mogoče potelovaditi na prostem – za funkcionalno vadbo na prostem je poskrbela vrhniška PravaVadba, za večerne slave smeha v bazenu pa standup komiki Boris Kobal, Matjaž Javšnik, Tina Gorenjak in Klemen Bučan. Bilo je nepozabno, so večer komentirali pristoni.

Danes je četrtek: obeta se opojni večer pri Mantovi, kjer bodo tekmovali barmani; funkcionalna vadba na prostem; turnir v namiznem nogometu v gostilni Pri Kranjcu. (gt, foto gt, Lina Celarc in Leon Novak)

Oglejte si tudi