Logo MojaObčina.si

Vrhnika

JUTRI
31°C
14°C
PON.
32°C
17°C
4257

NA  POHOD Z …

 

Novo leto smo v Župnijskem vrtcu začeli z novimi, zanimivimi dejavnostmi. Najmlajši so spoznavali Muco Copatarico in z njo pospravljali copate. Malo večji so se pogovarjali o zimskih oblačilih in se kar v igralnicah oblačili v šale, kape, rokavice. Najstarejše skupine pa so se spoznavale s projektom trajnostna mobilnost. Nekateri so naredili cesto čez celo igralnico, vlak iz škatel, se sprehajali v okolici vrtca in opazovali kateri prometni znaki stojijo tu.

Za zaključek meseca smo se skupaj s starši, bratci, sestricami odpravili na nočni pohod z lučkami. Prišlo je zelo veliko družin. Zbrali smo se pri Cankarjevi knjižnici, nato pa se skupaj odpravili v Močilnik. Na poti nazaj je otroke sredi gozda čakalo presenečenje. Če poznate kakšnega otroka iz Župnijskega vrtca Vrhnika, ga le povprašajte kaj je bilo. Bilo je zelo zabavno, tako kot se imamo v našem vrtcu. 

Spremljala nas je tudi naša himna: 

»Župnijski vrtec smo in radi ploskamo, 

radi pojemo in tudi plešemo. 

Ko skupaj zbrani smo, vsem nam je toplo,

 povemo tudi vam živeti je lepo!« 

Če želite za vaše otroke vrtec, kjer se prepletajo veselje in vrednote, vas lepo vabimo k vpisu predšolskih otrok za šolsko leto 2020/21. Starostni pogoj za priključitev otroka je 11 mesecev. Seveda pa sprejemamo vpisnice tudi za tiste otroke, ki bodo ta pogoj izpolnili tekom šolskega leta. Vpisnice lahko dobite v vrtcu, na internetni strani ali v župnišču.

 Pridite, pri nas se vedno kaj zanimivega dogaja. 

 

Vzgojiteljice

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi