Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
2°C
SOB.
12°C
4°C
Oceni objavo

Podeljene nagrade ankete CPS Vrhnika

V okviru priprave Celostne prometne strategije Občine Vrhnika se izvaja anketa, katere glavni namen je pridobiti čim več podatkov o vrednotah glede urejanja prometa, stališčih, navadah in željah občank in občanov. Kot pešci, kolesarji, uporabniki javnega potniškega prometa ali vozniki se občani pogosto soočate z različnimi prometnimi izzivi, s svojim znanjem in izkušnjami pa lahko bistveno pripomorete k iskanju ustreznih rešitev. Zato vabljeni k izpolnjevanju ankete o stanju, željah, navadah in pričakovanjih na področju mobilnosti v Občini Vrhnika.

Anketa je dostopna preko spletne strani občine Vrhnika oziroma na www.1ka.si/a/103184, tiskani izvodi ankete pa se nahajajo na občini, v vrtcih, osnovnih šolah ter v Cankarjevi knjižnici.

Občani, ki so anketo izpolnili do 5. oktobra 2016 so se lahko potegovali za nagrado, takih je bilo 246, skupaj pa je do 5. oktobra anketo izpolnilo 341 občanov. Izmed sodelujočih v nagradnem delu ankete je direktorica Cankarjeve knjižnice Sonja Žakelj na predstavitvi knjige Milana Trobiča: Še vedno na prepihu izžrebala tri nagrajence, in sicer:  Emo Krizič in Mirana Hodnika, ki sta prejela praktično luč za kolo, ter dobitnico glavne nagrade – zložljivega kolesa Majo Donik Telban, kateri  je v sredo, 12. oktobra, kolo uradno predal župan Stojan Jakin. (nč)

 

 

Oglejte si tudi