Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Vabilo na Dan odprtih vrat PGD Dragomer- Lukovica

Oktober je mesec požarne varnosti in v ta namen se bo odvijal Dan odprtih vrat PGD Dragomer – Lukovica. Dobimo se 3. oktobra ob 15.00 pred gasilsim domom v Dragomerju.

V soboto, 3. oktobra, gasilci PGD Dragomer –Lukovica organiziramo Dan odprtih vrat. Svoja vrata bomo odprli ob 15.00 in vam predstavili svoja vozila in opremo. Preizkusili se boste lahko zbijanju tarče z vodo ali pa se postavili v vlogo čisto pravega gasilca. Na kraju dogajanja pa bodo prisotni tudi gasilci – reševalci, ki vam bodo prikazali postopke nudenja prve pomoči in razkazali svojo opremo.


Vabljeni ste prav vsi, od najmanjših do najstarejših. V svoje vrste sprejmemo vsakega, ki je pripravljen nuditi pomoč človeku v stiski ali pa le postati naš dober prijatelj. Vsi otroci, ki se nam pridružijo, imajo možnost tekmovati na tekmovanjih za mladino (kviz gasilske mladine, orientacijski tek) in se ob tem naučiti nekaj novega ter spoznati nove prijatelje. Vsi tisti, ki pa ste že polnoletni, se nam lahko pridružite v članskih in operativnih vrstah. Tudi mi se udeležujemo tekmovanj, glede tega so bolj aktivne članice, veliko pa se tudi izobražujemo z različnih področij gasilskih znanj. Svoje znanje preizkusimo na društvenih in meddruštvenih vajah, radi pa ga tudi prenašamo na mlajše člane.


Z gasilskim pozdravom ''Na pomoč!''


PGD Dragomer - Lukovica

Oglejte si tudi