Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
4°C
JUTRI
22°C
7°C
Oceni objavo

Tekmovanje za pokal PGD Drenov Grič – Lesno Brdo

V soboto, 16. 9. 2023, smo v gasilskem društvu organizirali že 9. mladinsko in 18. člansko tekmovanje za pokal PGD Drenov Grič – Lesno Brdo.

Tekmovanje je potekalo v športnem parku in je bilo razdeljeno na dva dela, dopoldne je potekal mladinski, popoldne pa članski del. Skupaj je sodelovalo kar 32 ekip, od tega 4 iz domačega društva, večina iz sosednjih društev iz Gasilske zveze Vrhnika, nekaj pa tudi iz ostalih gasilskih zvez. Vse ekipe so za sodelovanje dobile diplomo, pri pionirjih in mladincih pa so tekmovalci in mentorji najboljših treh ekip v kategoriji dobili tudi medalje. Posebnost tekmovanja je, da imamo posebno kategorijo za zmanjšane ekipe pionirjev, v kateri lahko tekmuje 6 namesto 9 tekmovalcev. S tem omogočimo tekmovati tudi društvom z manjšim številom pionirjev ter tistim najmlajšim, ki so se gasilcem pridružili pred kratkim, da vidijo kako tekme izgledajo. Tudi v tej kategoriji je tekmovalo kar 6 ekip in najboljše tri so seveda prejele medalje. Po tekmovanju je ekipe čakal topel obrok in pijača ter druženje do razglasitve rezultatov. (Več o rezultatih si lahko preberete na spletni strani PGD Drenov Grič – Lesno Brdo).

Tekmovanje je potekalo brez zapletov, vreme je bilo lepo in ekipe so bile zadovoljne z rezultati. Nekatere ekipe so se že teden dni kasneje odpravile na državno tekmovanje v Gornjo Radgono, ostale pa pridno trenirajo za zimske tekme. In seveda za 10. mladinsko in 19. člansko tekmovanje za pokal PDG Drenov Grič – Lesno Brdo, ki nas čaka naslednje leto.

PGD DG-LB

Oglejte si tudi