Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
3°C
SOB.
18°C
7°C
Oceni objavo

V Kino Bevke po znanje in smeh

V Kino Bevke bomo februarja in marca potešili različne okuse gledalcev. Na pomlad se bomo pripravili z dvema izjemnima dokumentarnima filmoma: prvi prinaša zgodbo o neverjetnih čudesih življenja na našem planetu, drugi pa odstira življenje ptic v naših krajih, oba filma pa odlikuje osupljiva filmska fotografija in posnetki. V času zimskih počitnic bomo kratkočasili najmlajše z novo serijo prigod Pata in Mata v animiranem filmu A je to!, družinska pustolovščina Pepelko in skalni trol pa nas bo popeljala v pravljične svetove Norveške pred dvesto leti. Vabljeni v Kino Bevke vsako drugo nedeljo v mesecu!
 

Nedelja 10. februar ob 17h:

ZEMLJA, NEPOZABEN DAN – družinski dokumentarec, v angleščini s slovenskimi podnapisi

V teku enega samega dne sledimo soncu od najvišjih gora do najbolj oddaljenih otokov, od eksotičnih do urbanih džungel. Osupljivi preboji filmske tehnologije nas prestavijo v neposredno bližino zasedbe nepozabnih likov: zebrinega mladička, ki si obupano želi prečkati naraslo reko; pingvina, ki se junaško poda na vratolomno dnevno pot, da bi nahranil svoj zarod; družine kitov glavačev, ki radi dremajo v navpičnem položaju, in lenivca, ki išče ljubezen. Film z Robertom Redfordom kot pripovedovalcem se izkaže za navdušujoč dosežek v prikazu čudes naravnega sveta.

 

Nedelja, 24. februar ob 17h:

A JE TO! PAT IN MAT ZNOVA V AKCIJI – sinhronizirana animacija

Želite postaviti vrtiljak? Pokositi travo? Očistiti dimnik? Pregnati krta? Zanju ni nič pretežko. Cela vrsta zamisli, katastrof in izvirnih rešitev je tu. Za mojstra ni nobena težava ovira in noben izziv prevelik. Tudi sodobne rešitve jima niso tuje, saj postaneta strokovnjaka za uporabo sončne energije, hkrati pa nameščata varnostne kamere. Pat in Mat vam prinašata obilo zabave in smeha. Pridite in boste že videli. Ali pa ne boste videli.

 ekipa kina Bevke

Oglejte si tudi