Logo MojaObčina.si

Vrhnika

DANES
3°C
-2°C
JUTRI
1°C
-2°C
Deli
5395

Literarnica

V času krompirjevih počitnic so se, v LITERARNICI Cankarjeve knjižnice Vrhnika, ponovno zbrali mladi literarni ustvarjalci in zasnovali nov projekt pod naslovom ENAJSTA ŠOLA POD MOSTOM, DANES.

Območna izpostava JSKD Vrhnika organizira Literarnice za mlade literate med 10. in 15. letom, v sodelovanju s Cankarjevo knjižnico Vrhnika, že od jeseni 2015. Mentorica delavnic je pesnica in pisateljica mag. Ana Porenta. V jesenskih počitnicah so se tako mladi literati znašli v Enajsti šoli pod mostom in se prav navdušeno igrali besedne igre, iznašli nove, čisto svoje, pisali kratke zgodbe in pesmi in si zamislili literarni projekt. Da ga bodo uresničili, se bodo sestajali vsak mesec, skozi vse Cankarjevo leto. Končni izdelek bo knjižica. Kakšna? Tega pa še ne izdamo.
Vse, ki bi radi sodelovali, seveda vabimo na naslednje srečanje LITERARNICE, ki bo v soboto, 2. decembra 2017, ob 9.00, v Malavašičevem kotičku Cankarjeve knjižnice Vrhnika.

Vašo udeležbo sporočite na E pošto: oi.vrhnika@jskd.si . In če se ne boste utegnili prijaviti, pridite vseeno, naša vrata so odprta. Udeležba na Literarnici je brezplačna.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij