Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

KINO BEVKE: VESELI DECEMBER ZA RAZLIČNE OKUSE!

December je mesec, ko bomo obiskovalce kina v Bevkah razveseljevali kar tri nedelje zapored. Po novembrskem programu animiranih legend Malega princa in češkega dvojca Pat in Mat, se na veliko platno bevškega kina vračajo celovečerni filmi.
 Prvi je namenjen družinskemu obisku kina in prinaša nove izjemne dogodivščine dveh nam že dobro znanih filmskih obrazov, Petre in Gašperja, ki se tokrat podata kar na afriški safari! Drugi bo zadovoljil drznejša pričakovanja in želje po akcijskem žanru, zadnji decembrski film pa zvesto in radovedno publiko, ki se z nami rada podaja na pot raziskovanja novih filmskih obzorij. Pridružite se nam na filmskih potovanjih v Kinu Bevke!

Nedelja, 4. december ob 18h

GAŠPER IN PETRA NA SAFARIJU, družinski film, A.L. Naess, Norveška, 4+ pripovedovanje v slo

Gašper in Petra sta še vedno nerazdružljiva. Tokrat se odpravita vse tja do Afrike, kjer Petrina mama pomaga prijateljici Ann v veterinarski kliniki na farmi. Prvič lahko v živo občudujeta slone, žirafe, noje in zebre, a od vseh živali jima je najbolj pri srcu levji mladič Leo, ki je ostal brez mame. Gašper in Petra se odločita, da jo bosta poiskala. Pri razburljivi pustolovščini, v kateri srečujeta divje živali, ubereta neznane poti ter sta na sledi ilegalnim lovcem, jima pomagata zvesti plišasti igrači Levček in gospa Zajklja, pa tudi novi prijateljici iz Afrike, deklica Tiri in njena plišasta igrača Turte.

 

Nedelja, 11. december ob 18h

KRVAVI ZAŠČITNIK, akcijski triler, J-F. Richet, Francija, 2016

17-letna Lydia (Erin Moriarty) pobegne, ko ji vodja narkomanske tolpe, ki je tudi njen fant, podtakne krajo ogromne količine denarja nevarnim preprodajalcem. Lydia ima le enega zaveznika na tem svetu. To je njen oče John Link (Mel Gibson), večna zguba, motoristični odpadnik in nekdanji zapornik. Tokrat je neomajen, da bo svojo hčerko zaščitil in vsaj enkrat v življenju ravnal pravilno.

 

Nedelja, 18. december ob 18h

OKUS ŽIVLJENJA, drama, N. Kavasse, Japonska, 2016

Sentaro vodi majhno slaščičarno z dorayakiji – tradicionalnimi japonskimi palačinkami, polnjenimi s sladkim fižolovim namazom. Nekega dne ga obišče živahna starka Tokue in ponudi, da bi mu pomagala pri delu. Santaro se obotavlja, a ko poskusi njen doma narejeni namaz, jo le vzame v službo. Mali posel se razcveta, a tako Sentaro kot starka nosita v sebi skrivnost

 
Več informacij lahko dobite na FB Kino Bevke in na spletni strani www.bevke.si.

Prisrčno vabljeni!

Ekipa Kina Bevke

 

Oglejte si tudi