Logo MojaObčina.si

Vrhnika

DANES
30°C
15°C
JUTRI
32°C
16°C

Vrata je odprl DM

Vrhnika, 13. maj - Danes je svoja vrata odprla nova prodajalna DM na Vrhniki. Od četrtka, 13. maja, in vse do srede, 19. maja, boste prejeli 15% popust na vsak nakup. Na dan otvoritve, 13. maja, boste ob vsakem nakupu prejeli tudi darilo. 


Posebnost vrhniškega DM
V DM prodajalni na Vrhniki boste prvič v Sloveniji lahko fotografije natisnili v foto kotičku. Na voljo vam je več aparatov za takojšen tisk vaših fotografij, ki omogočajo tudi tisk nalepk in voščilnic ter večjih fotografij, vse do velikosti 20x30 cm. Tako lahko svoje najlepše spomine ohranite za vedno, hkrati pa lahko ustvarjate personalizirane voščilnice, nalepke ali naročite izdelke z vašimi fotografijami, ki so tudi čudovito darilo.

V posebnem lepotnem kotičku boste našli vse za lepe nohte. Brezplačno si boste lahko uredili manikiro in nalakirali nohte s svojo najljubšo barvo. Imeli pa boste tudi možnost virtualnega preizkušanja make up-a. S pomočjo tablice boste ustvarjali različne make up videze in preizkušali stile ličenja glede na vaš tip obraza.

GT

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi