Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
12°C
JUTRI
14°C
4°C
Oceni objavo

NE ZAMUDITE BREZPLAČNE PODJETNIŠKE AKADEMIJE – »ZALEDJE PODJETNIKOM«

NE ZAMUDITE BREZPLAČNE PODJETNIŠKE AKADEMIJE – »ZALEDJE PODJETNIKOM«

Program »Zaledje podjetnikom« se nadaljuje z brezplačno Podjetniško akademijo, ki ponuja 8 poglobljenih delavnic s priznanimi podjetniškimi mentorji. Naravnana je praktično, da boste podjetniki in nosilci dejavnosti novo pridobljeno znanje lahko implementirali v vaše poslovanje takoj.

Delavnice na temo razvoja podjetja, prodaje, marketinga, e-trgovine, kadrovske strategije, agilnega delovanja in vse do črpanja EU sredstev se bodo odvijale enkrat tedensko ob četrtkih, med 9:00 in 11:00.

Prva delavnica PLANIRANJE POSLOVANJA ZA RAZVOJ PODJETJA se bo odvila 2. decembra 2021 med 9:00 in 11:00 uro, vodil jo bo priznani podjetniški mentor Jure Tomc, MBA.

V delavnici boste spoznali zakaj je pomembno, da imamo izdelan poslovni načrt, kaj mora zajemati in ali je pravzaprav poslovni načrt ključ do uspešnega poslovanja in zakaj?

Na delavnici se boste poglobili v tehnike planiranja poslovanja, kot je npr. uporaba canvas modela in drugih metod.

Več o projektu: https://www.cene-stupar.si/sl/projekti/zaledje-podjetnikom 

Za več informacij lahko pišete na sanda.jerman@cene-stupar.si.

________________________________________________________________________________________

Z zagotavljanjem podpornih, strokovnih in izobraževalnih aktivnosti želimo s projektom zvišati podjetniško usposobljenost in kompetence udeležencev, vključenih v izobraževanje oz. mentorstvo. Projekt je prvenstveno namenjen vzpodbujanju podjetništva v urbanih naseljih LAS (Barje z zaledjem) prebivalcem v občinah Brezovica, Borovnica, Dobrova - Polhov Gradec, Horjul, Log – Dragomer in Vrhnika.

Projekt bo prednostno podprl ženske in mlade iz urbanih naselij, nosilce poslovnih idej, ki s svojimi produkti in storitvami ustvarjajo dodano vrednost za družbo in okolje.

Naložbo sofinancira Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj ter izvajanje projekta v okviru LAS Barje z zaledjem (Projekt se izvaja v okviru LAS Barje z zaledjem); Za več informacij obiščite spletni mesti Strukturnih skladov: www.eu-skladi.si ter spletno stran LAS Barje z zaledjem: https://www.lasbarje.si/.

Oglejte si tudi